Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
nefungují mi žádné stránky, jednoduše se mi nenačítají.
Je někde nějaká chyba?
Děkuji.
Nechápu, hodinu nejede ani jedna doména, kterou mám, ale když sem napsal tento příspěvek, tak se najednou rozjely.
Už to zase nefunguje, co s tím pořád je!!!!!
Dobrý den, na doméně sololang.com mám obdobný problém. Kolegyně mi hlásila, že v poslední době se ji začala často zobrazovat stránka "Server nedostupný". Dříve se mi to stávalo také, ale zřídka. Jednou jsem pořídil jsem screen - https://drive.google.com/file/d/0B7qydZ … sp=sharing. Prosím, v čem může být problém? Nevím ani jak často tyto výpadky jsou... Statistiky k této doméně v administraci z nějakého důvodu vůbec nemám! Naposledy tam jsou nějaká data z prosince 2016. A pokud ty výpadky se dějou i běžným návštěvníkům, tak to je docela průser! Mám u této domény placený tarif, a očekávám její stabilní funkčnost. Pokud se to bude dít dál, tak i přes složitosti s tím spojené, uvažuji o změně hostingu... Doufám, že podpora nezklame ))
Dobrý den,
eviduji že občas Vám skripty na stránkách timeoutují. Doporučujeme prověřit nainstalované pluginy nějakým profilerem, některý z nich může načítání brzdit.
Stránky 1