Nejste přihlášeni
Dobrý deň potrebujem tieto veci :
Database Address
Database Username
Database Password
Database Name
dakujem vopred
môžete mi to presne napísať vy?
Poprosím zaslať mi potrebné údaje Ďakujem
Prosím prihláste sa do webadmin.endora.cz a v časti Databázy kliknite na automatické vytvorenie užívateľa a databáze. Následne si len okopírujete údaje ktoré vám systém vygeneruje a použijete pre vašu aplikáciu.
neviem databázu adresu, databázu užívateľské meno , databázu heslo,databázu názov poradíte mi?
A kde zistím databázu adresu, databázu užívateľské meno, databázu heslo, databázu názov teda?
kde to je napísané môžete mi to screenshotnúť?
Budem vám veľmi vďačný snažím sa nainštalovať php-fusion preto no,bol by som rád
a potom čo dalej?
skúšal som to 4 krok mi nič neukáže ak to zadám,adresa databázy je aká ak sa smiem spýtať?
Viz obrázok ktorý som poslal, buď použite localhost, alebo sql.endora.cz:3310 ako adresu pre databázu.
Upozorňujem že všetky hostingy sú zakladané z aktívnou php verziou 7 s ktorou nieje systém php-fusion kompatibilný. Preto pred inštaláciou zmeňte nastavenie na php verziu 5.6 v nastavení hostingového priestoru. Zmena v nastavení sa prejaví približne do 15 minút.
mám 7 po inštalácií dalo by sa to zmeniť?
Databaze Hostname:
Database Username:
Database Password:
Database Name:
viete mi dať tieto 4 ?
Ako som písal, php verziu zmeníte v nastavení webového prostoru, tj vo webadmin.endora.cz v časti webové prostory kliknete na požadovanú doménu a následne rolujte smerom dole kde zmenu PHP verzie nájdete. Vyberiete verziu 5.6, dáte uložiť, počkáte minimálne 15 minút kým sa zmena vykoná a následne skúste inštaláciu php-fusion znovu.
a nemusím vymazávať súbory čo sú nahrané?
Databaze Hostname: viz obrázok vyššie prvé zakrúškované, tj buď sql.endora.cz:3310 alebo localhost
Database Username: viz obrázok vyššie tretie zakrúškované
Database Password: viz obrázok vyššie tretie zakrúškované
Database Name: viz obrázok vyššie druhé zakrúškované
môžem sa vás niečo spýtať cez osobnú správu?
záležitosť je realizačný tím otázka na to ale ako pozerám neviem kde je tlačítko na poslanie správ