Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
u domény cefv-vsp.9e.cz mi zmizely databáze (v sql2.endora.cz prihlasovaci jmeno cefvadmin), je to protože k nim nebyl přístup? Poslední přístup k nim byl 2.4.2017. Nebo je to jiná chyba? Jdou obnovit, nebo jsou veškerá data ztracena?
díky
U vášho účtu v logu neevidujem užívateľa pre databázu cefvadmin a ani u žiadneho iného účtu. Vo vašom účte boli vytvorené 2 databázy a 2 užívatelia dňa 26.1.2016 a zároveň následne pár minút na to i zmazaný. Žiadna iná databáza ani užívateľ podľa logu vo vašom účte nebol.
Dobrá tedy. Možná jsem to podal špatně. U MySQL účtu cefvadmin jsem měl dvě databáze, plné dat a teď jsou pryč. Když se přihlásím účtem cefvadmin do PHPmyAdmina tak mi to dává prázdné rozhraní a pouze hlášku "nemáte oprávnění". Můžete mi tedy nějak osvětlit, proč tam již ty databáze nemám? Že jsem se 2.4. přihlásil a vše tam ještě bylo abych se přihlásil o týden později a nic tam nebylo, to mi vskutku hlava nebere. Takže se tedy znovu ptám, kde jsou mé databáze a data v nich?
Dobry den,
napiste mi prosim nazvy tech databazi ... dekuji
U jmenovaného účtu MySQL "cefvadmin" byly vedeny dvě databáze "cefvdb" a "pilots".
Dobrý den,
databáze zřejmě byly bez přístupu a proto byly smazány. O tom, že databze jsou bez přístupu jste musel být informován skrze email.
Není možná, žádný takový email jsem neobdržel. Na těch databázích byl poslední přístup začátkem dubna tohoto roku, takže tam přístupy byly a bylo tam velké množství dat. Jdou tyto databáze obnovit a udělat z nich export dat tak abych si je mohl naimportovat do nově vytvořených pod tímto účtem? Jde o data testovací webové aplikace kterou používalo více lidí najednou a jsou tam i jejich data.
Za druhé, sice je to free hosting, ale nebylo by od věci se těmito problémy zaobírat. Hodlám si tu registrovat doménu a na ní provozovat ostrou verzi webové aplikace a abych musel každou chvíli řešit že se mi smazaly nějakým zásahem databáze, tak mi zrovna jako dvakrát profesionální přístup nepřijde! Pokud tedy máte tu možnost a ty data mi obnovit (včetně struktur tabulek) tak, abych si je mohl zpětně naimportovat do nově vytvořených databází, učiňte tak. Nic víc nepotřebuji.
Upravil cefvvsp (2017-04-12 15:20:15)
Dobrý den,
dump databáze cefvdb jsem Vám nahrál na váše FTP na účtu cefvvsp. Databázi "pilots" jsem bohužel nenašel.
Dobrý den,
je to divné, že jste databázi "pilots" nenašel, ale i tak Vás prosím, podívejte se. Byla tam a byla opravdu plná dat. Obsahovala tabulky ve tvaru szp_XXX fltdat_XXX a let_XXX kde XXX bylo trojciferné číslo... kupříkladu szp_217 apod. Pokud byste ji objevil, poprosím o dump jako tu předešlou. Díky
Dobrý den,
do Vašeho uživatelského adresáře jsem umístil zálohu databáze pilots z 4. 4. 2017
Dobrý den, děkuji, zachránil jste mi spoustu práce a spoustu úprav. Děkuji.
Stránky 1