Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
dnes jsem si všimnul, že na některých stránkách se mi místo reklamy objeví citát - od Wilda, Wericha,...
Můžu se zeptat proč? Ne, že by to vadilo, je to občas hezké zpestření místo reklam na magnety/steroidy, ale prostě jsem zvědavý :-)
Díky předem!
Měl jsem na doméně tarif Free a zaplatil jsem si kartou tarif Plus a citát tam mám pořád. Zaplaceno bylo asi tak před hodinou. Nevíte, jak rychle tato reklama - citát zmizí ? Díky za info.
Text je daný jeho zadavateľom = firma platiaca si daný inzertný text.
Díky, konečně mám aspoň trochu jasno. Jen mi pořád nejde do hlavy, kdo by chtěl platit za umisťování citátů...
Na jak dlouho budou místo reklam citáty?
(Jestli to není obchodní tajemství )
@barthomer:
Nezůstal ve zdrojáku tag <endora>?
Upravil Lukáš R. (2015-10-09 18:31:13)
Měl jsem na doméně tarif Free a zaplatil jsem si kartou tarif Plus a citát tam mám pořád. Zaplaceno bylo asi tak před hodinou. Nevíte, jak rychle tato reklama - citát zmizí ? Díky za info.
Reklama by sa nemala vkladať okamžikom aktivácie PLUS/MEGA programu. Ak sa zobrazuje i po aktivácií, je možné že to spôsobila nejaká cache buď v systéme ktorý používate, alebo priamo vo vašom prehliadači.
Nemala ale vkládá. Žádám nápravu! Doména visionport.cz - varianta Plus a Plus je už léta.
Příklad:
http://demo.visionport.cz/test/czech.html
Upravil mkastil (2015-10-29 20:47:56)
Ano, děkuji.
mám stejný problém na janstehlik.cz
Dobry den
Na stranke
mam rovnaky problem. Prosim mozete sa na to pozriet? Zaplateny je program Plus.
Dakujem
Dobrý den,
mám variantu PLUS a dnes se mi objevili na webu reklamy v podobě citátů...myslím si, že by to tak být nemělo.
Díky za objasnění situace.
Dobry den, take se mi objevují citáty na zaplaceném hostingu. Prosím překontrolujte www.fiestaflamenca.cz
Dekuji
Objednávka programu Plus pro uvedenou doménu byla Vámi zrušena.
Doména je zařazena v programu Free.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Nemala ale vkládá. Žádám nápravu! Doména visionport.cz - varianta Plus a Plus je už léta.
Příklad:
http://demo.visionport.cz/test/czech.html
Mám opět stejný problém s vkládáním citátů Wericha po celé doméně. Jako příklad uvádím stejnou stránku jako minule.
Upravil mkastil (2016-10-17 16:57:31)
Vyřešeno, díky za info.
Mozem sa spytat mam free hosting a citaty mi nevadia ale nedajú ca formatovat ? napriklad vycentrovat ?!
Stránky 1