Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
prosím o radu jak zprovoznit aktualizac feedů v TinyTiny rss. Podle návodu (na jiném hostingu mi to tak fungovalo) nevím jak to napasovat na Crona.
Syntaxe je "*/30 * * * * /usr/bin/php /path/to/tt-rss/update.php --feeds --quiet"
Pokud spustím jen update.php v prohlížeči tak dostanu chybu "#!/usr/bin/env php error: getopt() failed. Most probably you are using PHP CGI to run this script instead of required PHP CLI. Check tt-rss wiki page on updating feeds for additional information. " Parametr nevím jak zadat.
Díky za pomoc
To jsem zkoušel, ale bohužel to nefunguje a db se neaktualizuje. Díky.
Dobrý den,
skripty spouštěné přes plánovač úloh nejsou prováděny přes CLI a nelze jim tak takto předat parametry. Bude tedy pravděpodobně potřeba nastavit (viz poslední postup) SIMPLE_UPDATE_MODE na true, aby se aktualizace prováděly při návštěvě stránky.
Dobrý den,
třetí postup mám nastavený, ale ten funguje pouze při čtení z prohlížeče, nikoliv však z android klienta který používám jako hlavní a tam je to bohužel bez aktualizace.
Děkuji za reakci.
Dobrý den,
napadá mě pak tedy pouze nastavit cron např. na index, pokud se aktualizace provádí automaticky při načtení.
Díky moc za snahu, ale to by také nefungovalo z důvodu že musím být přihlášen. Upravil jsem tedy skript pro aktualizaci, vymazal většinu funkcí a nechal pouze aktualizaci feedů. Skript tedy nepotřebuje žádné parametry a nic jiného už ani neumí a funguje skvěle. Ještě jednou děkuji.
Stránky 1