#1 2010-09-09 08:33:03

pavel2704
Člen
Místo: bydlím
Registrován: 2010-07-16
Příspěvky: 31
Web

Re: subdoména

Zdravím,

regnul jsem doménu na český hosting.cz a přesměroval jsem jí sem na endoru.
Ptám se tedy na to, jestli se dá vytvořit subdoména zde na endoře nebo jí musím
vytvoří u registrátora.

P.S u registrátora jsem to zkoušel, jenže tam nic na vytvoření subdomény není. prosím
o pomoc.

Děkuji s pozdravem Pavel


[img]http://fc05.deviantart.net/fs41/f/2009/028/5/4/Call_of_duty_Signature_by_Districter.png[/img]

Offline

#2 2010-09-09 09:49:59

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,575

Re: subdoména

Nenapísali ste o akú doménu ide, ale pokiaľ máte u domény nastavené DNS Endora hostingu tak v tom prípade nemusíte nič nastavovať. Stačí si na ftp v zložke mojedomena.cz/web/ vytvoriť zložku s požadovaným názvom subdomény. Príklad: vytvoríte mojedomena.cz/web/vizitka/ a môžete k nej pristupovať cez vizitka.mojedomena.cz


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2010-09-09 21:49:47

pavel2704
Člen
Místo: bydlím
Registrován: 2010-07-16
Příspěvky: 31
Web

Re: subdoména

Zdravím,

omlouvám se, jak si jsem na to zapomněl. jde o doménu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.multi-fan.cz">www.multi-fan.cz</a><!-- w -->

poprosil bych vás o návod děkuji.

a chtěl jsem se zeptat jednoho z adminů a tak toho využiji.

Chystáme na našem web i video recenze, a tak jsem se chtěl zeptat, jestli pak
by byla možná spolupráce z Vaší strany. naoplátku by sme vám před každým začátkem
videa daly reklamu.

takže začalo by každé video takto. endora.cz " vaše logo" (ve flash animaci klidně, ale museli by jsme to nějak skoulet) uvádí multi-fan.cz herní magazín, která je plný her příklad.
co vy na to ?

ale nejprve bych chtěl vyřešit tu subdoménu.
děkuji


[img]http://fc05.deviantart.net/fs41/f/2009/028/5/4/Call_of_duty_Signature_by_Districter.png[/img]

Offline

#4 2010-09-09 22:38:16

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,575

Re: subdoména

Tak si vytvor na ftp multi-fan.cz/web/subdomena/index.php a napíš doň niečo a potom si to otvor cez adresu http://subdomena.multi-fan.cz nieje to nič zložité  wink


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#5 2010-09-10 11:52:26

pavel2704
Člen
Místo: bydlím
Registrován: 2010-07-16
Příspěvky: 31
Web

Re: subdoména

díky zkusím


[img]http://fc05.deviantart.net/fs41/f/2009/028/5/4/Call_of_duty_Signature_by_Districter.png[/img]

Offline

#6 2010-09-11 11:25:33

pavel2704
Člen
Místo: bydlím
Registrován: 2010-07-16
Příspěvky: 31
Web

Re: subdoména

a chtěl jsem se zeptat jednoho z adminů a tak toho využiji.

Chystáme na našem web i video recenze, a tak jsem se chtěl zeptat, jestli pak
by byla možná spolupráce z Vaší strany. naoplátku by sme vám před každým začátkem
videa daly reklamu.

takže začalo by každé video takto. endora.cz " vaše logo" (ve flash animaci klidně, ale museli by jsme to nějak skoulet) uvádí multi-fan.cz herní magazín, která je plný her příklad.
co vy na to ?


[img]http://fc05.deviantart.net/fs41/f/2009/028/5/4/Call_of_duty_Signature_by_Districter.png[/img]

Offline

#7 2010-10-03 12:06:12

Rutor
Člen
Registrován: 2010-08-28
Příspěvky: 6

Re: subdoména

k tomuto tematu bych mel jeste dotaz, jde to udelat i na free domene 3. radu nebo musim koupit 2. rad?

Offline

#8 2010-10-03 14:03:53

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,575

Re: subdoména

Na doméne 3 rádu nefungujú domény 4 rádu.
V prípade že by si chcel využiť subdomény musíš si zakúpiť vlastnú doménu 2 rádu.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#9 2010-10-03 19:59:56

Lkopo
Podpora
Registrován: 2010-02-12
Příspěvky: 1,916
Web

Re: subdoména

no nie je to efektivne takyto styl subdomeny, pretoze takych subdomen mozem mat hocikolko a mozeme mat aj take ktore nechceme (ano da sa to nastavit cz htaccess presmerovanie), ale nebolo by lepsie to mat tak ze ked je ftp:
nazov-web.sk/subdomains/nazov-subdomeny/index.php  . Pretoze ak napr. instalujem na hl. web wordpress (tam bude napr. moj blog) a do subdomenu (teraz v sucastnosti je to zlozka) nainstalujem napr. wikimedia tak tam to htaccess moze blbnut.


Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

Offline

#10 2010-10-03 20:50:00

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,575

Re: subdoména

Záleží ako si to nastavíš. Môže sa stať že to bude blbnúť. I ja by som bol rád keby web je v zložke web a subdomény v zložke sub, ale je bol by to veľký zásah do systému a keďže už Endora hosťuje cez 10 tisíc domén tak to momentálne možné nieje. Uvidíme čo ukáže budúcnosť wink


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#11 2010-11-04 22:28:49

Danny
Člen
Registrován: 2010-09-12
Příspěvky: 13

Re: subdoména

a jak sa dá <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.nieco.4fan.cz/nieco">www.nieco.4fan.cz/nieco</a><!-- w -->? lebo na jednom webe som to videl

Offline

#12 2010-11-05 00:12:09

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,575

Re: subdoména

Pomocou .htaccess sa dá nastaviť friendly url.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK