Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den chtěl bych poprosit o pomoc po dlouhý době chci udělat web ale pak na konci instalace to píše tohle Krok 4: Nastavení / Databáze
a nic to nedělá https://ctrlv.cz/PwFc
Ve webadmin.endora.cz vlevo po rozkliknutí vaší domény ve "Webové prostory" lze změnit verzi PHP pro danou doménu. Prosím změňte si z PHP 7 na PHP 5.6. Děkujeme
Zdravím,
měl jsem stejný problém.. Jelikož jsem koder a hostuji u vás už dlouhou dobu weby a nikdy se mi nic podobného nestalo, tak jsem si také nevěděl rady.. Každopádně také děkuji..
EDIT: A jéje znovu se tento problém vyskytnul, ale pouze u Kroku 6.. Poradíte ?
Upravil extremegamingcz (2016-11-10 19:08:44)
Dobrý den, teď zkouším na mém zkušebním webu nainstalovat PHP - Fusion, změnil jsem MySQL na 5.6, ale u kroku šest další chyba:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 9You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 17You have an error in your SQL syntax;
Co s tím? díky
V setup.php?
S PHP-Fusion nemám skúsenosti, pravdepodobne sa bude jednať o inštalačný súbor. Pozrite sa do manuálu PHP-Fusion ak nejaký existuje, alebo sa obráťte na jeho tvorcu, prípadne komunitu tohoto systému.
Dobrý den mám uplně stejný problém Úspěšné připojení k databázi.
Konfigurační soubor uložen.
CHYBA: V databázi nelze vytvořit tabulky proč ? op je Fusion 7
I po přepnutí do PHP 5.6 teď se připojím ale nezapisuje tabulky do mysql tak bych se chtěl zeptat proč a ještě jedna věc do kdy bude aktivní moje cz domena dneska jsem uhradil příkaz k uhradě a zatím pořád píše neuhrazeno.
Upravil Rendi (2016-12-22 18:42:35)
Název domény?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
lcsa.9e.cz a ta druhá je lcsa.cz
Prosím a kde se dá ještě změnit ta databaze na engine mysai
Upravil Rendi (2016-12-22 18:51:21)
V souboru setup.php u každého příkazu k vytvoření tabulky vymažte TYPE=MyISAM nebo jej nahraďte ENGINE=MyISAM
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji to pomohlo
Dobrý, den Krok 4: Nastavení / Databáze nejde mi to taky neukazujou, se mi žádne tabulky
dnes to resim a nelze zmenit verze php neni to tam chci taky php fusion 7 ale zmena verze nejni v nabitce
V nastaveni php to tam nemam pry web mam na jinem serveru nejde to prehodit na jiny prosim ?
Stránky 1