Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim,
na endore jsem si koupil domenu octogw.com, a chci zmenit jeji ns zaznam. Ale v administraci neni zadne tlacitko u Name serveru a v nastaveni DNS nelze editovat SOA records.
Dobrý den, na jaké nameservery chcete nastavit?
Idealne na tyto 4 (pripadne aspon na ten prvni):
ns1-01.azure-dns.com
ns2-01.azure-dns.net
ns3-01.azure-dns.org
ns4-01.azure-dns.info
Změnu jsem provedl.
Rád bych Vás ještě upozornil, že u domény nemáte validovaný kontakt. ICANN vyžaduje u .com domén validaci kontaktu na e-mailu vlastníka, v opačném případě doménu vyřadí ze zóny do doby, než bude provedena náprava - doména nebude aktivní. Zprávu s odkazem pro validaci byste již měli mít ve schránce.
Dekuji. Jeste se zeptam, zmenu tedy pravdepodobne nemohu provadet sam? V tomto smyslu bych potreboval jistou dynamicnost, vzhledem k povaze projektu, na kterych pracuji.
To je zvlastni, zprava s validaci mi prisla a ja jsem ji potvrdil (pred nekolika hodinami a vicekrat zkontroloval), pokud to tedy byla tato zprava od Kvapem.cz:
Vážený kliente,
Vzhledem k Vaší registraci domény octogw.com je nutno autorizovat správnost údajů kontaktu G-...... a to do 03.11.2016.
Kontakt si můžete prohlédnout a následně autorizovat na adrese .......
V tom případě pravděpodobně akorát ještě nedošlo k propsání této změny.
Endora je primárně stavěná jako hosting a předpokládá se, že nameservery si ponecháte zde. Pokud si chcete pouze zaregistrovat domény a kompletně si spravovat záznamy, mohu Vám doporučit službu Kvapem.cz
Můžeme Vám také na žádost doménu osamostatnit z Endory na účet na Kvapem.
Stránky 1