Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobry den
Od vcera se po aktualizaci WP nelze dostat na wp-admina.
Hned jsem presmerovan s chybovym hlasenim
---------------------------------------------------------------
403 - Přístup odepřen
Zkontrolujte si, zda máte nahraný index.php nebo index.html.
Je možné, že je Vaše IP adresa blokována kvůli podezření na šíření SPAMu. Zažádejte si prosím o vyjímku na adrese http://endora.cz/vyjimka.
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na fórum podpory.
error 403
--------------------------------------------------------
Zkousel jsem to z mnoha ruznych IP ale vsechny hlasi totez.
Zkousel jsem i obnovit cely web ze zalohy ze dne kdy to fungovalo, ale bohuzel vysledek je stejny.
Prosim o pomoc.
Upravil ariael37 (2016-04-13 12:03:33)
Dobrý den, chování způsobovaly následující řádky v .htaccess:
<FilesMatch "^(wp-login\.php)">
Order Allow,Deny
Allow from gemdagmar.cz
Allow from 88.86.121.75
Allow from 88.103.85.96
</FilesMatch>
tyto řádky jsem Vám zakomentoval, nejspíš máte nesprávně nastavený nějaký bezpečnostní plugin.
Diky moc za pomoc.
Byl tam zapnuty "All In One WP Security" - ale po aktualizaci WP na posledni verzi vypada ze to nejak "nerozchodil"...
Uz se lze prihlasit.
Dobrý den,
prosím o pomoc.
Mám stejný problém, jako kolega přede mnou (403 - Přístup odepřen) a to na www.tabor.cekuj.net.
Chyba se objevila po instalaci pluginu CYAN backup ( https://wordpress.org/plugins/cyan-backup/ ).
Věřil jsem v užitečnou pomůcku, když je přímo v oficiální nabídce, leč nezafungovala.
Pokud by bylo možné tento plugin odstranit (já už to bohužel bez přihlášení nedokáži), aby nezpůsoboval kolizi v systému, byl bych vám vděčný.
Díky,
.:: JIM ::.
Dobrý den,
složku s pluginem jsem Vám přejmenoval, mělo by tak dojít k deaktivování pluginu. Prosím, vyzkoušejte. Děkuji
Bohužel beze změny :-(
Skutečně, uniklo mi, že došlo ke změně souboru /tabor.cekuj.net/web/wp-admin/.htaccess .
Jeho obsah jsem celý vymazal a přihlášení je nyní funkční.
Mnohokrát děkuji za pomoc a přeji příjemný večer.
Stránky 1