#1 2016-08-29 23:09:54

moraviamasivcz
Endora uživatel

Name servery

Zdarec.

Vytvoril som si free učet na digimadi.cz kde som chcel skúsiť vytvoriť nejakú stranku. Nastavil som si na endore záznami podla ich pokynov a všetko ok. So stránkou som ale nemal čas pracovať a teraz free učet už skončil, nemožem tam vobec nič robiť. Tak som chcel zrušiť to digimadi aby to už od nich neťahalo obsah a nainštalovať wordpress. Instalacia wordpress nešla, vravím si, asi to blokuje digimadi. Projekt na digimadi nejde vymazať musíte požiadať websellera, tak som napísal ale zatial nič, takže bud to vymažú alebo si musím kupiť baliček. Tak som išiel na endoru, resetoval som záznami do default. Ale teraz mi to píše, že mam zle nastavené name server, tak som dal nastaviť na endoru, prišiel mail, potvrdil som na linku ktorý mi prišiel, ale stále to nefunguje...dúfam, že som to dobre vysvetlil big_smile proste, ako to mám spraviť aby som si tam mohol dať ten wordpress bez čakania pokiaľ sa rozhýbu v digimadi? Diky

#2 2016-08-30 03:07:56

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: Name servery

Zmena smerovania domény prostredníctvom A, CNAME atď nejakú dobu trvá, záleží to od TTL času ktorý je nastavený u daného záznamu. TTL udáva čas v sekundách ako dlho si dané smerovanie má počítač pamätať, než sa opýta serverov o novú informáciu.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK