Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
Mám u vás zakoupenou doménu a hosting
a teď otázka zní, jak nastavit DNS záznamy tak aby třeba zapomocí "test.example.cz" po zadání do prohlížeče, byl uživatel přesměrován na daný web a po zadání "test.example.cz" do hry to uživatele připojí na server. Použil jsem DNS záznam SRV, ve hře mi to funguje, ale na webu nikoliv protože webserver a server nejsou na stejném stroji, potřeboval bych poradit jak udělat tak aby fungovalo to s tím přesměrováním jak jsem psal výše
Zprovoznil jsem jen tu variantu s tou hrou, někdy jde zase jenom web a hra ne.., při založení subdomény na webu se stejným názvem (takže "test") a když se pokouším připojit na webu mi chrome píše "Web odmítl připojení. (err_connection_refused)"
Jsem s tím už v koncích, potřeboval bych poradit, předem děkuji
Upravil powering (2016-07-10 13:04:57)
Subdoménu test máte nasmerovanú pomocou A záznamu mimo Endoru, tj ak na nej chcete zobrazovať nejaký obsah prostredníctvom prehliadača, musíte ho nahrať na server na ktorý je subdoména nasmerovaná. Ak chcete obsah načítať z Endory, musíte upraviť A záznam aby smeroval na správny server Endory.
A záznam test v DNS zóne stále existuje. Ak ho zmažete bude sa aplikovať smerovanie hviezdičkového záznamu buď z A alebo CNAME záznamov. Museli by ste zmazať i hviezdičkový záznam aby ste dostávali chybu že adresa nebola nájdená.
Ak otvorím adresu subdomény test sa mi zobrazí názov stránky a beží tam odpočet cca 3 sekúnd a následne sa to presmeruje na www variantu.
Děkuji, vše vyřešeno
Stránky 1