Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
jaksi se mi nedostává odpovědi na http://wordpress.stackexchange.com/ques … escription
tak jsem si řekl, že to zkusím tady. Pracuje wordpress s meta tagem "description" sám, nebo by se hodilo ho nějakým způsobem použít? (<meta name="description" content="popis"</meta>)
Pokud si zapnu ve wordpressu editor i s kódem a vložím to tam, vše se mi smaže a zůstane mi po popisu prázdný odstavec.
Vidím, že na to používá wordpress pluginy, ale s těmi bych to už víc přehánět nechtěl...
Karel
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Teda paráda, moc ti děkuju za radu. Ten plugin mi podle všeho web i zrychlil (0.5 sekund podle GTMatrix, o 2% lepší obsah podle google page insight). Čekal jsem opak a proto jsem plugin používat nechtěl, ale tenhle je parádní. Ani rel=canoncial si tam nebudu muset dávat manuálně
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Ještě jeden dotaz: ten plugin používá i Meta Keywords, nebo to mám vyplnit jen pro nějakou kontrolu? Nejsem si jistý, zda má Meta Keywords nějaký účel v dnešní době. Google a spousta jiných vyhledávačů na to ohled nebere a Bing tomu stejně dává nízkou prioritu.
Nevím přesně co myslí, dej screen, nebo se podívej na wplama.cz tam mají i návod na nastavení pluginu.
Nejsem zase odborník, ale zelená je nejlepší, pak oranžová..pod ní bych nešel -> https://ctrlv.cz/xStN
+: Musíš to zkrátka sladit na zelenou, klíčové slova atd, článek musí být dostatečně dlouhý.. Readability nevím co je, je to nově přidané.
+: Doufám že máš program na sledování návštěvnosti , optimálně takový, abys věděl přes jaké klíč. slova ti chodí návštěvníci na web
Upravil witcherrr (2016-07-10 13:07:57)
Jo, tomu rozumím. Readability je v přímem překladu čitelnost, což doslovně vystihuje účel této funkce.
Angličtina má pevně stanovená pravidla, a proto tam je jednoduché rozeznat např. trpký / činný rod, dále to pak počítá slabiky ve slovech, hledá ustálená slovní spojení, kontroluje délky vět a odstavců atd. Kdyby si psal všechno v trpkém rodě, tak se to pak čte mnohem hůř a to i v češtině. Opravdu taková hračka padne do ruky.
Stránky 1