Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň,
na endore mám už dlhšie stránku www.wild.6f.sk a všetko mi išlo až doteraz. Neviem dostať na moju stránku. Vypisuje mi chybu 403:
403 - Přístup odepřen
Zkontrolujte si, zda máte nahraný index.php nebo index.html.
Je možné, že je Vaše IP adresa blokována kvůli podezření na šíření SPAMu. Zažádejte si prosím o vyjímku na adrese http://endora.cz/vyjimka.
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na fórum podpory.
Skúšal som pridať výnimku na danej adrese, ale napísalo mi, že výnimku už mám. Pripájal som sa zo svojho počítača, s ktorým som stáke upravoval stránku. Nejaké rady? Vďaka.
Stránky mi korektně fungují. Přetrvává problém?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Áno stále pretrváva, zrejme to bude problém iba na mojej ip adrese.
Již jsem Vám jednou opravoval. na vině je plugin better-wp-security2, který Vám do souboru .htaccess zapisuje omezení na různé IP adresy. Na jaké logice a bázi tyto adresy vybírá, netuším, nicméně Vám ho doporučuji vypnout.
Dobre, ďakujem za pomoc, plugin vypnem.
Zdravím mám stejný problém můžete mi prosím pomoci. Děkuji
dobry den. ja mam stranku ssuuddoo.6f.sk a od istej doby sa mi na nu neda dostat. stanka je prazdna. skusal som sa dostat do /wp-admin, ale ani tam ma nechce pustit, vypisuje chybu 403, pristup odepren! pripojil som sa do spravy domeny na endora.cz a subory su na svojom mieste, ked som pozrel subor .htaccess v /wp-admin, tam je nastavene blokovanie vsetkeho. Vami spominany plugin better-security nemam nainstalovany a do .htaccess v tom adresari nemam pristup, je iba read-only. No ked pozdram, v hlavnom adresari do .htaccess pristup mam a tam to je okej. Viem, ze pravdepodobne ten .htaccess sa vytvara sam a je taky ako ma byt. No neviem, v com inom by mohol byt problem, ze sa neviem dostat ani na stranku ani do adminu. Databaza ide v poho, FTP tiez, vsetko je na svojom mieste. So strankou som nic nemenil. Poprosim o radu. dakujem
teda .htaccess v hlavnom adresari:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . index.php [L]
</IfModule>
<FilesMatch ".*\.(phtml|php|PhP|php5|suspected)$">
Order Allow,Deny
Deny from all