Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, všiml jsem si jedné divné věci, administrace na Endoře mi hlásí 70 % počtu souborů zaplněno, avšak maximum je dle ceníku 50 000 a v médiích na Wordpressu mám pouze 6500 souborů, čili teoreticky bych měl mít zaplněno jen 13%. Čím to je? Stránky www.tram-bus.cz
Dobrý den, všiml jsem si jedné divné věci, administrace na Endoře mi hlásí 70 % počtu souborů zaplněno, avšak maximum je dle ceníku 50 000 a v médiích na Wordpressu mám pouze 6500 souborů, čili teoreticky bych měl mít zaplněno jen 13%. Čím to je? Stránky www.tram-bus.cz
Jak na to teď koukám, tak mám 35 000 souborů. Nechápu, co se do toho všechno řadí, počet fotek a PDF mám výše uvedených 6500. Díky za vyjasnění.
Do počtu souborů se započítávají všechny soubory nahrané na FTP. Tedy nejen Vaše fotky a PDF soubory, ale také všechny php, css, txt, ...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den
jeenom by mne zajímalo jak se ty soubory počítají, jeden den mám 9075 souborů, nahraju tři produkty, cca 9 obrázků plus popisy a tagy a mám o víc jak 1000 souborů víc. To se počítá každé slovo jako soubor??
http://obrazy-ke-stazeni-download-image.hys.cz/
Upravil rostik924 (2016-04-21 08:57:49)
Dobrý den,
určitě se nepočítá každé slovo jako soubor. Nárůst souborů může být způsoben přegenerováním cache redakčního systému a během několika dní by se měl znovu sám snížit.
Dobrý den
tak nevím schválně jsem zkusil týden na webu nic nedělat, nic nepřidávat atp. Počet souborů se mi za tu dobu zvýšil o 2000 jedná se o prestashop, nevím čím to je jestli cookies, cash nebo co, ale je to pro mne nepochopitelné, s takovouto to nemá smysl za par dnu budu mít překročen počet povolených souborů a i když navýším na mega, tak na tom budu za chvilku stejně. Jak se může počet souborů navyšovat bez mého vlastního přičinění?????
Dobrý den,
je to skutečně problém prestashopu a jeho cache. Hledal jsem blíže - na internetu naleznete příspěvky od lidí co mají pronajaté VPS a nestačí jim přiřazený limit na soubory - klidně i několik milionů.
Momentálně má Váš cache adresář 6334 adresářů + souborů.
Asi jediným řešením je cache pravidelně promazávat, pravděpodobně na to bude i dostupný doplněk.
Děkuji, našel jsem na netu postupy jak promazat cash např. tady
https://www.youtube.com/watch?v=ipkPpjsRhXc
Jenomže problém je v tom, že se mi index. php ve složkách compile a cash nezobrazuje, při vstupu přes ftp tam prostě nejsou??
A ve správci souborů na webadminu jsem je taky nenašel.
No složky jsem si zazálohoval a vymazal uvidim, podle webadminu se udaje o počtu souborů aktualizují jednou za hodinu. Stránky po vymazání fungují tak uvidime
Upravil rostik924 (2016-04-29 10:42:47)
Děkuji, našel jsem na netu postupy jak promazat cash např. tady
https://www.youtube.com/watch?v=ipkPpjsRhXc
Jenomže problém je v tom, že se mi index. php ve složkách compile a cash nezobrazuje, při vstupu přes ftp tam prostě nejsou??
A ve správci souborů na webadminu jsem je taky nenašel.
No složky jsem si zazálohoval a vymazal uvidim, podle webadminu se udaje o počtu souborů aktualizují jednou za hodinu. Stránky po vymazání fungují tak uvidime
Tak nic, pořád přes 13 000 souborů a 26% využitých.
Nemohl by mi někdo prosím poslat odkaz na fungující magento?? Zkoušel jsem jej tu a při přidávání zboží mi to házelo nesmyslné chyby
Osobne som Magento neskúšal, nechcelo sa mi u nich registrovať aby som si mohol stiahnuť inštalačný balíček. Pozerám ale že včera vyšla nová verzia. Odporúčam vyskúšať. V prípade že Vám bude hádzať chyby, prosím napíšte na info@endora.cz a pozrieme sa na to čo sa s tým dá robiť.
Stránky 1