Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobry den, po zadani adresy loucovice-historie.cz se web nenacte, chrome hlasi ze neni dostupna, prosim o pomoc, dekuji
Mám ten istý problém ale so všetkými doménami
mám ten istý problém
surikata již běží
Pred 22 hodinou sme zaznamenali výpadky našich služieb ktoré zapríčinil útok na naše servery zo zahraničia. Problém bol administrátormi vyriešený a všetky stránky by mali korektne bežať. Za prípadné komplikácie sa Vám ospravedlňujeme.
stale nebezi
Dobrý večer,
Server sasanka stále neběží.
Generátor náhledových obrázků YouTube: yt-thumbnail.tk
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu. -Marcel Pagnol
@creeperman007 niektoré vaše domény používajú služby cloudflare.com čím nesmerujú priamo na servery Endora. Z dôvodu prebiehajúcich útokov zo zahraničia na servery Endora je zahraničie dočasne blokované. S tohto dôvodu sa cloudflare.com nepripojí k serveru Endora. Domény ktoré máte nasmerované priamo bežia korektne z územia ČR a SR.
Ten problém je, že teď nemůžu nic dělat, takže budu muset počkat.
Mohl bych se zeptat, kdy bude blokování zrušeno ?
Generátor náhledových obrázků YouTube: yt-thumbnail.tk
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu. -Marcel Pagnol
Proč mi nejde web ?! kdy to opravíte ?
@creeperman007 prístup zo zahraničia by už mal byť obnovený, za komplikácie sa ospravedlňujeme
@janky vaše 2 domény mi aktuálne korektne fungujú, ako sa vám prejavuje nedostupnosť? Hlási váš prehliadač nejakú chybovú hlášku?
loucovice-historie.cz na surikate zase nebezi, pak bezi, pak zase nebezi... Je znam termin vyreseni hackerskych utoku? celkem mi to komplikuje zivot, diky
Upravil fazisro (2016-03-19 19:19:25)
Útoky by už mali mať administrátori pod kontrolou. Vašu stránku niekoľko minút preklikávam a nejaví sa mi žiadna jej nedostupnosť. Je ale možné že k nejakým krátkodobým (pár minút) výpadkom dôjsť mohlo napríklad z dôvodu nutného reštartu niektorej služby na servery. Za komplikácie sa Vám ospravedlňujeme.
jojo, jedna se vzdy o vypadky trvajici par minut, tak snad uz vse pobezi korektne. Diky
http://www.muonlineczech.4fan.cz/ 500 internal error
@witcherrr premenoval som adresár plugins a web nabehol, po opätovnom premenovaní späť web zostal bežať, je možné že niektorý plugin ktorý potreboval dlhý čas na spracovanie sa týmto deaktivoval
Stránky 1