Nejste přihlášeni
Stránky 1
Mam na svém webu FCKeditor s filemanagerem... no a ta reklamní lišta se vkládá do každého okna, rámu u toho editoru takže tam potom je třeba 10x na stránce a vypadá to dost divně. Šlo by asi těžko vyhledat všechna místa kam se lišta automaticky vkládat a zakrýt ji takže sem to vyřešil, že fck editor mam na svém jiném webu kde to tohle nedělá a sem ho vkládám pomocí iframe.
No ale text které s editorem chci upravovat mám uložené v databázi na endoře a přes $SQL_HOST='localhost'; se tam nedostanu, co mám tedy nastavit jako sql host? nikde sem to tu nenašel... zkoušel jsem třeba endora.cz mysql.endora.cz ale to nefungovalo
děkuji za odpověď
Z iného servera sa do databázy nedostaneš, nieje to povolené.
To že sa ti reklama zobrazuje x krát na stránke je problém daného systému ktorý používaš že načítava x súborov zvlášť a potom ich spája do jednej stránky. Každé načítanie sa rovná ďalšia reklama. Skús iný systém alebo opätovné reklamy maskovať aby na stránke bola zobrazená jedna.
Nějaký editor-filemanager který by to nedělal neznáte? :?: zkoušel jsem fckeditor, ckeditor+trunk.r16 ale dělají to samé...
Stránky 1