Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den. Už několikrát se mi stalo, že se mi nezobrazily stránky, když napíšu www.ms-foto.cz. Když napíšu pouze ms-foto.cz, tak se zobrazí.
Můžete mi prosím napsat jak to napravit?
Děkuji
Obe varianty mi aktuálne korektne fungujú. Varianta s www je pokaždé presmerovaná na variantu bez www. Je možné že problém vznikne vo vnútornej cache počítača/prehliadača, tj by malo následne pomôcť znovunačítať stránku pomocou CTRL + F5.
Děkuji, dnes jsem to zkoušel na televizi Samsung a nepomohlo ani opětovné načtení. Na Lumii s WP se na první pokus stránka taky nezobrazila. Po refreshuntí už ano a byla přesměrována na variantu bez www. Mohu to nějak opravit tak, aby varianta s WWW byla zobrazena hned na první pokus? Děkuji
Predpokladám že všetky zariadenia v ktorých sa vám tento problém prejavuje sa pripájajú do internetu cez ten samý modem/router, predpokladám správne? Potom by mohla byť chyba v danom zariadení, respektívne u vášho poskytovateľa internetu že z nejakého dôvodu nedodá zariadeniu (PC, mobilu, TV) na prvý pokus smerovanie domény. Skúste napríklad zmeniť servery DNS napríklad na Googlácke https://developers.google.com/speed/public-dns/ čo by mohlo problém vyriešiť.
Ne. Televize byla připojena v jiné domácnosti, myslím přes O2. Mobil byl připojený doma přes místního poskytovatele a PC v práci, sice přes stejného poskytovatele, jak ten mobil doma. Ale netuším jak nastaven. Budu to sledovat. Opravit jsem myslel přímo na stránkách, ne na počítačích na kterých to nejde.
Dobrý den,
s tímto problémem jsme se doposud nesetkali, můžete prosím zkusit problém diagnostikovat pomocí:
traceroute ms-foto.cz
a
traceroute www.ms-foto.cz
a porovnat výstup těchto příkazů?
Stránky 1