Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč mám zase domény ve FREE? Z ničeho nic se to přeplo. Spárovaný s mojeid jsem.. Předem díky za odpověď
Upravil grow (2016-02-24 09:06:26)
Dobrý den, v jakém programu by Vaše domény dle Vás měly být?
Vidím je v programu Free, což je výchozí program zdarma pro zákazníky, kteří si v minulosti objednali placenou službu, a pro účty spárované s mojeID.
Ah ták, tak potom tedy nechápu, proč se neodešlou emaily pomocí funkce mail()
Funkce mail() byla na Vaší doméně low.tode.cz automaticky zablokována kvůli rozesílání velkého množství spamu.
Smím se zeptat, ze kterého souboru to bylo? A jestli je možnost odblokování?
Ze souboru poslimail.php ve Vašem nezabezpečeném "fakemaileru", překvapivě
Odblokování je možné, pokud je problém se spamem napraven - ve Vašem případě buď zabezpečení skriptu nebo jeho úplným zrušením.
Nehledě na to, že spolu s provozem proxy skriptu porušujete hned dva body podmínek Endora.cz, podle kterých je zakázáno:
"provozovat skripty, které by jakkoli (i na pověsti) mohly poškodit provozovatele Endora.cz nebo třetí osoby,"
"provoz proxy, chat, hosting, download a erotických serverů"
Poslimail.php jsem měl kvůli školnímu projektu. Již není potřebný => smazal jsem jej. Za to proxy se omlouvám, bylo přidáno a použito už kdysi dávno, a tak jsem si ani neuvědomil, že tam ještě je. Taky jsem jej smazal.. Jo a děkuji za podrobnější info :-)
EDIT: Abych nezapomněl, tak jsem včera ten kód použil několikrát z toho důvodu, že se mi nepodařilo ho zprovoznit. Tak jsem to zoušel znovu a znovu..
Upravil grow (2016-02-24 22:59:50)
Stránky 1