Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
od včerejšího dne se pokouším nainstalovat Prestu, bohužel, i přes mnohočetné pokusy, založení nového uživatele i databáze, vždy ztroskotám v tomto bodu.
Děkuji.
AKTUALIZACE:
Upravil jacques11 (2016-02-01 15:01:18)
Bohužel, ani vytvoření databáze InnoDB v ničem nepomohla. Spíš naopak, už při zkoušce připojení to vypíše, že nebyla databáze nalezena. Navíc, Prestu jsem instaloval, již nespočetněkrát a vždy měla funkční databázi MyISAM a to i v případě té poslední, kterou jsem smazal, díky nefunkčnosti a potřebě instalace (původně jsem chtěl na sub.doménu) další.
Skúste ešte namiesto localhost u MyISAM použiť sql.endora.cz:3311
U InnoDB ste použili server innodb.endora.cz ? U InnoDB nieje možné použiť localhost.
Osobne s prestou nepracujem a naposledy som ju inštaloval ani nepamätám. Prípadné navýšenie práv užívateľa do db nepomôže?
U InnoDB jsem použil adresu innodb.endora.cz - nic
Nyní jsem zkusil na MyISAM použít sql.endora.cz:3311 - také nic.
Navýšil jsem max. velikost databáze a práva uživatele - zase nic.
Několikrát smazal a vytvořil novou databázi i uživatele - vůbec nic.
Jediné co funguje, je automatická instalace i s nastavením Presty, jenže toto je dost nešťastné nastavení. Potřebuji zkrátka přednastavit a nainstalovat Prestu, vytvořit databázi (název) i uživatele (jméno) sám.
Díky za ochotu, ikdyž se vůbec nedaří.
AKTUALIZACE:
Zkusil jsem znovu vytvořit DB v InnoDB s použitím adresy innodb.endora.cz > uživatel (přihlašovací nick do Endory) automaticky vytvořený k DB nefungoval (i s navýšenými právy) > zkusil jsem k DB vytvořit nového/jiného uživatele a najednou to funguje... nechápu...
Upravil jacques11 (2016-02-01 22:45:12)
Stránky 1