Nejste přihlášeni
Pokoušel jsem se nainstalovat WP manuálně. ->
(Přes Total Commander jsem se připojil na FTP, a do šložky web jsem nakopíroval obsah složky wordpress; Připojil jsem se na svou stránku 'konecstresu.cz' a zadal všechny potřebné údaje (název databáze, název uživatele, hosta a heslo) -> table prefix jsem nijak neupravoval.)
-> po tom co jsem chtěl jít tedy na další krok, mi byla vypsána hláška, že má být table prefix vyplněn, že nemá být prázdný -> v tomto ohledu nemám potřebu vyplňovat prefix, ale podle týhle hlášky sem to udělal, ale nic se nezměnilo)
Pokoušel jsem se nainstalovat WP automaticky přes aplikace v administrátorském prostředí. ->
(Na email mi přišli dva emaily, jeden o tom, že se WP úspěšně nainstaloval a druhý s údaji k přihlášení na WP na mé doméně) -> Nejde se mi přihlásit na doménu přes link z emailu, nejde se mi přihlásit na doménu přes klasické zadání adresy)
Prosím tedy o radu, pomoc, jak se mám z tohoto problému dostat.
... Nejde se mi přihlásit na doménu přes link z emailu, nejde se mi přihlásit na doménu přes klasické zadání adresy ...
Na FTP nemáte všechny soubory aplikace WP. Pravděpodobně jste je vymazal.
... jak se mám z tohoto problému dostat.
Spusťte znovu instalaci aplikace z administračního rozhraní Endora. V případě problémů napište.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.