Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, prohlížeče mi zobrazují jen texty bez grafiky. Web jsem nahrál dle návodu. Zřejmě chybí zobrazení css. Stačí upravit cestu v css.style? Nebo někde v administraci Wordpressu? Nebo změnit někde chmod? (na localhostu vše funguje jak má) Děkuji.
Upravil melchizedech7 (2016-01-04 11:42:56)
Křišťálová koule mi prozradila, že nemáte správně nastaveny parametry domény. Tedy home a site_url (máte nastaveno na localhost).
V administraci WP změňte adresu webu, pak se bude vše chovat správně.
Škoda, že neuvádíte vždy adresu domény, kde se problémy vyskytují.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Moc děkuji!, zkusím:)
P.S. Ona je zřejmě ta koule naplněna znalostmi:))
Upravil melchizedech7 (2016-01-04 13:09:18)
jenže se nedostanu do WP-admin abych to změnil.......směřováno na localhost....www.com2017.com
Upravil melchizedech7 (2016-01-04 13:40:14)
Hodnoty můžete změnit přímo v databázi daného webu, tabulka wp-options, řádky home a site_url.
1. Murphyho zákon:
Děkuji.
Udělal jsem, stránky se sice otevřely ale celé zdeformované. Chybí některé obrázky a hlavně chybí celý obrázek záhlaví...www.com2017.com. Na vlastním localhostu bez problémů. Zřejmě jde o přístup k obrázkům.
Ještě jedna zajímavost: když se dívám v adminu: zvolím např. vytvořené all pages->zobrazují se bez obrázků a jen v režimu "text" a v režimu "visual" není nic.........opět, na mém localhostu to mám ok.
Navíc už v adminu snad nemám co nastavovat....aby vše normálně fungovalo jako v mém localhostu. Děkuji.
Upravil melchizedech7 (2016-01-04 17:01:36)
Musíte vše vytvořit na webu (resp. každý takový odkaz upravit v administraci), nebo ručně přepsat v databázi všechny výskyty "localhost" v tabulkách, zejména wp-posts i wp-options.
Může se jednat i o desítky či stovky takových odkazů, které směrují na localhost a ne na doménu. To je holt úděl při používání WP, pokud se s ním nepracuje na jedné doméně.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1