Nejste přihlášeni
Stránky 1
Tak trochu mě napadlo, že ne každá babička, která zapomene recept na zelňačku, bude umět anglicky. Co takhle to v katalogu odlišit? Napadají mě 2 způsoby:
1. částečně průhledná nálepka na náhledu webu informující o jazyce
2. vlastní kategorie - weby lze rozlišit jak podle jazyku, tak podle zaměření
Předpokládám, že Endora hostuje více webů v angličtině, francouzštině, němčině a dalších evropských z´jazycích, a proto by tohle byl zajímavý upgrade. V případě postupu č. 2 by si takovou kategorii vyhledávali studenti s účelem se trochu přiučit a postup 1 by alespoň zabránil nechtěným přístupům na cizojazyčný web
Šťastný nový rok přeje Castle of health!
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Ano, toto jsou vskutku užitečně pluginy, ale překlady celých stránek dělané automaticky nevypadají moc dobře a zapracovat ručně by dalo opravdu hodně práce. Můj web tedy zůstane dostupný jen v angličtině (možná nejdůležitější informace by jednou mohli být přeloženy). Hodilo by se odlišení v katalogu, protože předpokládám, že více ze 70 000 webů zde hostovaných to má podobně
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Stránky 1