Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,
Nevím jestli to tu bylo, přiznám se že jsem nehledal. Tak mě napadlo hodně webů používá na svoje stránky do postranních panelů - Statistiky - chcete-li návštěvnost. Většinou jsou k tomu zapotřebí v případě WP pluginy a nebo javascriptový / html kod z jiného serveru, já využívám TOPList.
Endora, když se kouknu tyto statistiky taky má, tak proč to nevyužít a nevytvořit vlastní kod pro weby. Samozřejmě by to bylo jen pro uživatele endory logicky, co myslíte?
S pozdravem,
The Witcher.
Upravil witcherrr (2015-12-30 12:49:26)
Pokud se nemýlím, tak něco takového tady je. Potřebujete plugin "Endora reklama" pokud máte wordpress, ten to tuším umí. Zobrazuje i traffic aj. zajímavé informace.
Upravil karlos99 (2015-12-30 17:02:15)
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
Tak asi něco šup s tím, jinak mám rozpolcené pocity s návštěvnosti:
WP Statistic: Dnes -24- 18:34
TOplist: Dnes -39- 18:34
Endora statistiky: Dnes -12- 18:35
Za poslední měsíc 30 days:
WP Statistic: 1 062
TOPLIST: ... mám ho nasazený teprve týden.
Endora: Prosinec 525, list 298
Ani když je sečtu nedostanu se na úroveň Wp statistic. Teď si pokládám otázku co ukazuje dobře?
Upravil witcherrr (2015-12-30 19:40:16)
Záleží ktoré štatistiky ako merajú. Niektoré môžu uvádzať unikátnych návštevníkov, iné môžu k nim pripočítavať i opakované návštevy tých samých návštevníkov a iné môžu uvádzať každý preklik návštevníka na stránke.
Stránky 1