Nejste přihlášeni
Zdravím,
rád bych se s Vámi poradil, kde hledat v nastavení položku "jazyk". Původně mám instalovaný český wordpress, ale teď už využívám anglickou verzi (přednejnovější). Jen přibližně 10% slov v editoru příspěvků není podtrženo červeně, tuším tedy, že wordpress věří, že využívám při článcích češtinu... Tomu ale tak není!
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
WP neznam, ale pochybuju, ze ma vlastni spellcheck, nemysli si to spis vas prohlizec?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Google chrome by měl umět rozlišit jazyk...
castleofhealth.eu - web vytvořený se záměrem šířit znalosti o zdravé stravě po Evropě přehlednou a zajímavou formu a spolu s jednoduchými recepty
To umí, ale záleží také na tom, jak jej máte nastaven a který jazyk se má používat při kontrolách.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tak jsem vše v nastavení našel. Nečekal jsem, že by za to mohl prohlížeč, ale problém už mám vyřešen, takže díky