Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zkouším a seznamuji se s Endorou. Pochopil jsem, že index.php mám dát do složky web. Stránku volám tedy moje_stranka/web/index.php. A dostanu error, stránka se nezobrazí. Ten index je pouze symbolický, bez dalších návazností, jen abych si odzkoušel přístup. Chrom jsem restartoval a stále nic. Kde prosím páchám hlouposti? Díky.
súbor na FTP domena.tld/web/index.php sa cez internetový prehliadač otvára ako www.domena.tld/index.php prípadne len ako www.domena.tld
Děkuji, ale já nemám problém s FTP, tam mi zatím vše funguje. Jedná se mi o volání stránky moje_domena.cz. Předpokládal jsem, že adresa je moje_domena.cz/index.php. Jak mám na Endoře volat index? Když zadám www.domena.tld, tak error. Na okraj, prosím co znamená .tld?
Díky.
Upravil fesoj20 (2015-11-26 21:16:26)
Problém by již měl být vyřešen, je to ok?
Problém by již měl být vyřešen, je to ok?
Bohužel, není. Chyba serveru 500.
Snažíte se v PHP includovat neexistující soubor functions.php:
PHP Fatal error: require(): Failed opening required 'functions.php' (include_path='.:/opt/remi/php56/root/usr/share/pear:/opt/remi/php56/root/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/fesoj20/ispfoto.cz/web/index.php on line 3
Chybový log naleznete ve složce /.tmp na serveru.
Snažíte se v PHP includovat neexistující soubor functions.php:
PHP Fatal error: require(): Failed opening required 'functions.php' (include_path='.:/opt/remi/php56/root/usr/share/pear:/opt/remi/php56/root/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/fesoj20/ispfoto.cz/web/index.php on line 3
Chybový log naleznete ve složce /.tmp na serveru.
Děkuji, já myslel, že to budu jen zkoušet a nechtěl jsem tam dávat nehotové věci. Děkuji ještě jednou.
Pokud testujete, mate lepsi pouzivat include, to nezpusobi fatal error.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1