Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
snažím se na svoji doménu naisnstalovat Wordpress. Jdu na Přehhled domén -> Aplikace -> zvolím nainstalovat Wordpress 3.9.2. nahoře mě vyjede hláška, že podle zatížení serveru bude do cca 10min naistalováno tak čekám čekám. přes správce souborů zkontroluji že nějaké soubory jsou nainstalovány ale přes odkaz na administraci mě to vypíše chybovou hlášku 404 Not Found a ani na mail mě nepříjde heslo.... Co mohu dělat...
Dobrý den,
bohužel v této situaci nejste sám, mám stejný problém a nainstalování Wordpressu jsem opakoval již 3x a stále nic.
Na akých doménach sa snažíte WP inštalovať? Sú správne nasmerované na servery Endora?
@drubess vaša doména s koncovkou NET nesmeruje na servery Endora, preto sa inštalácia nedokončí
@ijoey vaša EU doména to samé, nemáte ju nasmerovanú na servery Endora, preto sa inštalácia nedokončí
Na akých doménach sa snažíte WP inštalovať? Sú správne nasmerované na servery Endora?
@drubess vaša doména s koncovkou NET nesmeruje na servery Endora, preto sa inštalácia nedokončí
@ijoey vaša EU doména to samé, nemáte ju nasmerovanú na servery Endora, preto sa inštalácia nedokončí
můžete mi prosím učet nastavit tak aby vše fungovalo?
Problém není na účtu, nemáte zkrátka nastavené DNS záznamy u domény. Zadal jsem Vám žádost o změnu nameserverů.
Problém není na účtu, nemáte zkrátka nastavené DNS záznamy u domény. Zadal jsem Vám žádost o změnu nameserverů.
Děkuji, změny sem již potvrdil, ale hádám že ještě bude trvat než se změny provedou.. Při nainstalování Wordpressu již příde email s heslem a odkazem na administraci ale stále se zobrazuje hláška 404 Not Found
Zkuste stránku v prohlížeči obnovit, na adrese http://rubbys.net/wp-admin mi naběhne přihlášení do administrace.
Bohužel:(( Píše to Not Found
The requested URL /wp-admin was not found on this server.
Během několika hodin by se změna měla projevit i u Vás.
Dobrý den,
mohu mít asi blbou otázku? včera večer se mě podařilo připojit do Wordpresuu začal jsem pracovat na stránkách dokonce jsem na ně koukal přes mobil ale dnes ráno mě odkaz pro přihlášeni již nefunguje a ani stránky na www.rubbys.net se nerozbrazej.. kde je chyba?
Jak je možné že s domu mě vše funguje a z práce mi to zobrazuje hlášku 404 not found?
Problém může být v cachování DNS záznamů, v podnikových sítích často podobné cache jsou.
Stránky 1