Nejste přihlášeni
Stránky 1
Potreboval som urobit zmenu v DNS zazname domeny bella-bohemia.com, co sa mi aj podarilo. Po cca 30 minutach som zistil ze som urobil chybu, tak som to chcel opravit - to mi dane dva zaznamy neumoznilo zmenit, ale stale ich zobrazilo. Potom ma uz ani nepustilo do administracie DNS domeny - pise ze "DNS nelze editovat".
V com je problem?
Žiaľ ja do tvojho konta nevidím. V prípade že chceš aby som sa na to pozriel potrebujem prístup do tvojej administrácie. Napíš mi správu alebo mail s prítupovými údajmi. Prípadne môžeš počkať na admina ktorý sa na to pozrie čo najskôr to bude možné.
Obavam sa ze bez spoluprace admina to nepojde, ale aj tak dakujem za reakciu.
No to som sice nastavil, ale DNS je stale na endore, tak by zrejme mal existovat nejaky sposob ako to nastavit... dal som IPcku ...93 a mala by byt ...92; dalsia vec o ktorej som chcel nasledne hovorit s adminom je presun domeny na moj DNS server, kedze domena je tiez registrovana cez endoru (a tym ze je domena u mna a nevkladaju sa reklamy z endory, nemal by som uz asi pouzivat ine free sluzby z endory)
Pokiaľ ju máš u seba na servery odporúčam zmeniť DNS nazad na forpsi keďže u nich máš doménu zakúpenú. Editáciu DNS majú zadarmo a tam si to stačí nasmerovať na požadovanú IP. Ak by si to nevedel urobiť napríklad z MX záznamami tak ti to rád nastavím, už som to nastavoval viacerým
DNS jsem presmeroval zpet na endoru. Behem hodiny by to melo jit zase editovat v adminu
Dakujem, prebehla uz viac ako hodina a stale je to 'sive', zrejme treba este pockat; pozrem to zajtra.
Stránky 1