Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
jak získám aktuální graf z awstats (dostupný v webadmine) na mou php stránku? (rozměry bych potřeboval 520x140).
Nemusí to být hotový graf, stačí jen data a přes google charts by funkce graf vytvořila. Taky by podle mě bylo dobré takovouto funkci přidat do Vašeho API.
Otvorte si štatistiky odkazom vo webadmin.endora.cz a následne skopírujte adresu URL ktorú môžete použiť pre vloženie do vašej stránky.
Prípadne môžete data spracovávať vašim skriptom priamo z umiestnenia na FTP. Všetky údaje sú uložené na FTP v zložke /VASADOMENA.TLD/LOG/
Ďalšou možnosťou je vložiť do vašich stránok merací kód Google Analytics, Pingdom.com a iných.
Ale já bych potřeboval z toho jenom dostat data jako návštěvnost za den/měsíc. Jak můžu docílit toho?
Dám příklad. Na své stránce mám tabulku a v ní údaje jako zhlédnutí, hity. Jak do ní dostanu data z awstats?
A také potřebuji aby byly data aktuální.
Upravil pepamiegl (2015-11-17 22:01:36)
To chápu a jsem připraven udělat, ale potřebuju vědět, jak z awstats ty data "vytáhnu"
EDIT: Mohla byste funkci na vytáhnutí statistik dát do Vašeho API.
Upravil pepamiegl (2015-11-18 17:19:39)
Funkciu môžete nájsť priamo u vývojárov, tj na www.awstats.org
Výstupy sa nachádzajú na FTP v zložke /VASADOMENA.TLD/LOG/ vo formáte TXT - kde stačí vyparsovať požadované data vašim skriptom.
Aha díky,
já myslel že to můžu vytáhnout pomocí nějakého API. Děkuji.
Stránky 1