#1 2015-09-04 07:43:34

Tapeworm
Člen

Cache na ENDOŘE

Dobrý den,

mám problém ohledně správného zobrazení změn, které jsem provedl na našch webových stránkách. Vždy se všechny změny co jsem udělal a co udělám i teď projevily okamžitě. Včera během dopoledne jsem ale nahrál opravenou verzi našeho časopisu přes FTP, ale když časopis otevřu z jakéhokoli počítače a to včetně těch kde naše stránky ještě nikdy nebyly otevřené "není to tedy cache v počítači", otevírá se nesprávně.
Původní verze měla 60 stran včetně obálek. Nová verze má 62 stran a přidal jsem strany 40b a 40c. Soubory jsem již nahrál 3x znovu přes FTP. Nahrávané soubory jsou v pořádku a když je pustím na počítači offline vše je jak má být. Když časopis otevřu na webu tváří se jako že má 60 stran a zobrazuje se strana 40, 40b, 42, 41 a pak znovu 42.
Supercache na endoře zapnutou nemáme.
Odkaz na problémové číslo časopisu : http://www.casopis-arnika.cz/cisla/arni … index.html

V čem by mohl být problém?
Děkuji za pomoc.

#2 2015-09-04 07:56:03

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: Cache na ENDOŘE

Endora nezapíná žiadnu cache užívateľom. Skontrolujte danú aplikáciu ktorou zobrazujete časopis či v sebe neobsahuje nastavenie z cache.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2015-09-04 08:23:47

Tapeworm
Člen

Cache na svém počítači jsem samozdřejmě vymazal. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče a ve všech je stejný problém. Zkoušel jsem i cca 10 různých počítačů na různých místech i NTP přes veřejnou wifi ve městě. Všude je stený problém. Jak jsem již psal na některých těch počítačích ani nikdy stránky časopisu nebyly otevřené.
Když stáhnu konkrétní číslo z FTP webu na počítač zpátky a spustím offline tak také vše funguje jak má. Opravdu jsem ověřil všechno možné než jsem se obrátil na podporu, ale chyba není na počítačích, v cache, v kódu stránek prostě nikde kde to já mohu ověřit nebo nějakým způsobem do toho zasáhnout.

#4 2015-09-04 11:06:04

PetrAndel
Podpora

Dobrý den,

zdá se, že se zobrazuje aktualizovaná verze souboru. Na Endoře žádné cachování opravdu neprobíhá. Jak psal JF, je možné že Vaše webová aplikace obsahuje nějakou cache.

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK