Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, jedna sa o domenu emitor.6f.sk. Vo webovej administracii mam takyto vypis:
Obsazené místo* Počet souborů* Přenesená data** Varianta
2.2% 0.6% 0% Free
a pri pokuse o nahratie noveho suboru dostanem chybovu hlasku 550 'No space left on device'. Je chyba na mojej strane alebo niekde u vas?
ď.
...neviem co sa stalo, ale dnes sa mi uz subory podarilo uspesne uploadnut. Ak to niekto opravil tak dakujem a ak sa to "spravilo samo" tak je to trosku divne ale co uz
...neviem co sa stalo, ale dnes sa mi uz subory podarilo uspesne uploadnut. Ak to niekto opravil tak dakujem a ak sa to "spravilo samo" tak je to trosku divne ale co uz
Každopádně už to zase nejde a právě teď už mě to i samo odpojilo a nejde přihlásit přes FTP, takže už to doufám někdo řeší. Jestli to dělá i lidem, kteří za to platí, tak bych okamžitě odešel jinam, naštěstí to zatím není můj případ a u free hostingu se to dá tolerovat :-)
Upravil Xpression (2015-07-12 20:54:37)
Zkuste ted ( https://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=11214 )
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Super, vyriesene
Dnes sa mi objavila znova tá istá chyba...
Zdravím. Doména www.zofsmost.mzf.cz. Mám ten samý problém...
Upravil pevlik73 (2015-08-24 13:29:14)
Soubory by mělo jít opět nahrávat. Omlouváme se za komplikace
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Dobrý den,
také se s tímto problémem potýkám už nějakou dobu. A stále přetrvává - například v současné době nelze soubory nahrát na FTP.
S pozdravem,
Michal Maňák
Přidávám se na doméně cssk.cz stejná chyba. Vymazaní souborů přes administraci končí chybou gateway timeout a obnova webu ze zálohy přes administraci končí chybou.
S pozdravem
Jan Novák
Upravil wertigocore (2015-08-24 21:16:21)
Dobrý den,
problémy by měly být nyní vyřešeny, přetrvávají u Vás nadále?
Stále nejde web obnovit ze zálohy pomocí administrace
Edit: A stále nelze přes správce souborů v administraci vytvořit nový adresář
Upravil wertigocore (2015-08-25 11:55:21)
Nějakým nedopatřením se změnila práva ke složce /web, nyní by měla fungovat.
Stránky 1