Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, moje URL stránky je http://gaarners.maweb.eu/.
Chtěl jsem si ho dát na moji Facebookovou stránku, do sekce informace, jako moje Webová stránka, ale hlasí to že: "Došlo k chybě při ukládání změn ve vašem profilu. Prosím zkuste to znovu.".
nebo že: "Adresa URL webu, kterou jste zadali, není platná. Zadejte správnou adresu URL a zkuste to znovu.". (dotaz je možná vhodnější na podporu FB, ale ostatní URL fungují, takže si myslím, že tam chyba není)
Tím pádem se ptám, jestli si stránku nemám třeba nějak zaregistrovat do možnosti publikace nebo něco podobného. Na stránce mám nainstalovaný WordPress a celkově se mi zdá, že se i na jiných zařízeních stránka pomalu načítá.
Děkuji za pomoc.
FB niektoré domény blokuje, je možné že na niektorej zo subdomén v minulosti bol závadný obsah kvôli čomu ich FB zablokoval celé. Odporúčam sa obrátiť priamo na FB prečo vám danú stránku nedovolia uložiť.
Ještě dotaz. Pokud je subdoména nebezpečná, mohl bych si ji v průběhu změnit, nebo bych musel vytvářet novou stránku? Díky
Subdoména nieje nebezpečná. Predstavte si že na doméne maweb.eu má stránky niekoľko tisíc ľudí. Stačí aby jeden z nich mal na stránke obsah ktorý je podľa FB závadný, tak FB odstaví i tých ďalších niekoľko tisíc ľudí len kvôli tomu jednému.
Domén do účtu si môžete pridať neobmedzene a aký obsah na ne nahráte je len na vás, kľudne i ten samý.
Stránky 1