Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
zničeho nic přestal dnes fungovat web amateri-kvalitne.cz. Nejde se přihlásit jako administrator do administrace Drupalu, nejdou vidět žádné příspěvky. Nezměnilo se něco na serveru?
Díky
Na prvni pohled mi prijde, ze je plna databaze
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Když se dívám na velikost db (rad_amateri-kvalitne) v administraci, je 60%.
Žádám o opětovné povolení zápisu do db
Založte si nového uživatele s přístupem do dané databáze a nastavte jej také v konfiguračním souboru CMS.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Díky za rady. S novým uživatelem už se alespoň přihlásím.
Ale ptám se. Proč se původní rozbil? Kdy se rozbije tento nový příště?
Upravil powery (2015-08-22 21:53:16)
Nerozbil sa, len mu bol zakázaný zápis do databáze keďže daná databáza zrejme prekročila povolenú veľkosť. Následne po premazaní/navýšení databáze nedošlo k povoleniu zápisu. Tu prevažne pomôže užívateľa zmazať a vytvoriť nanovo.
OK. Problém je ale v tom, že k zablokování zápisu došlo, když DB měla 30 MB, i když limit je nastavený na 60 MB
Bez reakce?
V tuto chvíli už nemůžeme zjistit proč se tak stalo, jestli byla skutečně překročena velikost databáze nebo ne.
Máte přeci zálohy db
Za způsobené komplikace se omlouváme, ale nemáme k dispozici tolik času abychom mohli zpětně dohledávat takové věci. Zálohy databází máte přístupné v administraci, pokud do nich chcete nahlédnout.
Já jenom nechci, aby se problém opakoval. Už se mi to stalo podruhé a vždy je stejná příčina. Překročení limitu 30 MB. A to i když je limit nastaven na 60 MB. Je tam prostě chyba, kterou nikdo nechce řešit.
O tom, že se problém děje opakovaně zde nebylo nic řečeno. Není to chyba kterou by nechtěl nikdo řešit, o žádné chybě zkrátka nevíme. Prověříme to.
Ok, díky
Stránky 1