Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den , založil jsem strongram.cz ale mám variantu plus , takže bych potřeboval nějak změnit koncovku .cz na .com ( zda li je zdarma ) nebo na .8u.cz jestli to nějak jde , děkuji za možné odpovědi
Dobrý den, .com určitě zdarma není. Založte si novou doménu na stejném účtu a zadejte požadavek na info@endora.cz
Převod programu PLUS je možný, jsou však strhnuty dva měsíce z délky platnosti jako manipulační poplatek.
děkuju za odpověď , takže když založím strongram.8u.cz a odešlu požadavek na info@endora.cz , že požaduji změnu ze strongram.cz na .8u.cz , půjdou potom nainstalovat potřebné aplikace , například WorldPress ?
Ano, hosting bude normálně fungovat.
budu muset znova platit za založení nové domény ?
Pokud budete zakládat doménu 3.řádu (strongram.8u.cz), tak ta je zdarma.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
když už mám zaplacenou variantu Plus , jen bych chtěl změnit tu koncovku z .cz na .8u.cz která je zdarma a aby mi zůstala ta varianta Plus a šly ty aplikace, to nejde zdarma ?
Upravil AdamSDH (2015-08-21 16:59:55)
Jak již Vám kolega uvedl:
... Založte si novou doménu na stejném účtu a zadejte požadavek na info@endora.cz Převod programu PLUS je možný, jsou však strhnuty dva měsíce z délky platnosti jako manipulační poplatek.
Jinak to nelze provést. Měnit koncovky domén není možné.
1. Murphyho zákon:
takže si založím doménu s variantou zdarma a pak pošlu požadavek na info@endora.cz a oni mi to převedou ?
Ano, založíte si jakoukoliv doménu zdarma (doména 3.řádu) a poté zašlete z autorizovaného emailu (ten, který jste zadal při registraci účtu) žádost o převedení programu Plus z domény strongram.cz na nově vytvořenou doménu.
1. Murphyho zákon:
Děkuji moc
Stránky 1