Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, pravděpodobně spadlo SQL, potřebuji urychleně opravit. Jedná se o web chodrockfest.cz (nejdou mi i další weby, např. pekelnyostrov.cz) - vztahuje se k akci, která bude za dva dny začínat a tudíž je třeba, aby fungoval!!
Děkuji
Hali87
Dobrý den, databáze nespadla, chyba byla opravena.
Nefunguje mi web www.strakonickefirmy.cz, pravdepodobne stejna chyba.
Prosil bych o co nejrychlejší vyřízení. Jedná se o komerční web, navíc tato chyba se poměrně často opakuje.
Momentálně jsem vytvořil spojení webu s nouzovou databází. Prosím, dejte mi vědět, až bude staré spojení opět funkční.
Upravil hradecak (2015-08-18 20:52:55)
Vysvětlím to. Občas se mi stane, že mé webové stránky nejdou načíst a místo nich obrazovka vypisuje nějakou ošklivou chybu s SQL (stránky ani databáze nejsou nijak poškozené). To se dělo opět včera mezi 6. a 8. hodinou večerní. Ale do databáze přes phpmyadmin se normálně dostanu. Takže vyexportuji obsah mé databáze, naimportuji ho do nové databáze a svůj web upravím, aby se spojil s novou databází a pak vše funguje jak má. Problém tedy není s připojením ke všem databázím ale pouze s připojením k jedné konkrétní databázi a nevím proč. Nicméně dnes ráno jsem se zkoušel opět připojit ke staré databázi a vše už zase funguje (a to jsem v tom nedělal žádné změny), takže je to v tuto chvíli v pořádku.
Stránky 1