Nejste přihlášeni
Zdravím,
mám problém,po nahrání alba přez FTP se změnil ROOT adresář a teť nejdou upravovat stránky.
Nevíte jak to opravit?
Díky
Nerozumím dotazu.
Co mám rozumět pod pojmem se změnil ROOT adresář? Root je stále stejný a nelze jej změnit, od toho se nazývá rootem domény.
Jak nejdou upravovat stránky?
Poznámka na okraj:
Tím, že dáváte ke stažení audio a video soubory se dopouštíte porušení zákona. Můžete za toto jednání být trestně stíhaný.
Podle jednotlivých názvů je mi jasné, že nemáte žádná autorská práva k šíření produktů.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Prostě mi to teť u některých souborů píše "Není možné zobrazit nebo stáhnout dokument nad root cestou k webu"
Jinak OK, odkazy na FTP sundám.
Ke stažení používáte FTP klienta, nebo využíváte správce souborů?
S FTP klientem jsem nikdy žádný podobný problém nezaznamenal.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Bylo by možné případně zaslat snímek obrazovky?
jedna se o puvodni stranky a grafiku pozadi....po nahrani alba prez ftp v Jalbum se to stalo...screen poslu odpoledne
přikládám screen....všechny původní stránky i grafika jsou nepřístupné....
]https://www.facebook.com/photo.php?fbid … b846eb57a5
funguje jen "SVATBA" ale nelze do ní přez správce nahrávat...
Upravil fog2y (2015-08-13 15:08:26)
Vami uvedená hláška sa mi v danom adresári zobrazí len keď kliknem na názov súboru obrázku (JPG/jpg). Obrázkový súbor nieje možné otvoriť v textovej podobe ako bežný html dokument. Ostatné súbory sa otvoria korektne pokiaľ sú uložené v kódovaní UTF-8.
Do adresára svadba som pred chvíľkou prostredníctvom správcu súborov bez problémov nahral súbor.
Tak zkuste otevřít třeba INDEX.html ..... není zvláštní že je uplně prázdnej??
A proč se nenahrává pozadí na stránky, když před tím fungovalo a nahraný je dobře...
Upravil fog2y (2015-08-13 15:59:59)
Pozadie sa nezobrazí preto lebo v CSS smerujete odkaz do adresára image ale na FTP máte adresár IMAGE - server rozlišuje veľké a malé písmena, tj nasledovné názvy berie server ako rozličné miesta: image IMAGE Image iMage IMage atď.
Děkuji