Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,mám web php-fusion ale dnes jsem si omylem dal na web jako začatečni stránku members list a dal jsem si maintenance a ja nevim jak to mám dat prič protože když se příhlásim tak to nejde
V administraci PHP-Fusion zrušit režim údržby a nastavit požadovanou výchozí stránku.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jo ale ja se do te administrace nemužu dostat ja si tam dam login a mně to hodi na members stránku a nejde mi nic dělat
Pomužete prosim?
Pokud vím, tak režim údržby lze zrušit i přímo v databázi v tabulce prefix_settings, mělo by stačit řádek maintenance změnit na 0. Nevím, jestli je to přesně, k PHP-Fusion momentálně nemám přístup, pokud to nenajdete, napíši přesně.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Mužu se zeptat kde najdu ten prefix_settings?
Nejdříve se musíte přihlásit do databáze, kde máte aplikaci nainstalovanou, např. pomocí phpMyAdmin. Prefix je pak takový, jaký jste si nastavil, např. fusion_xy
Kontaktujte nás | FAQ
... dam login a mně to hodi na members stránku ...
S právy administrátora by měla fungovat administrace bez problémů. Zřejmě se přihlašujete jen jako člen.
Název domény nebo účtu?
1. Murphyho zákon:
kksmirice Já jsem si před maintenanci nastavil uvodní stránku members_list a když se přihlásim tak mně to hodi na ten members list a nenačte se mi nic http://centrparba.maweb.eu/member_list.php
Podivejte se
Mužu se zeptat kde najdu to phpmyadmin?
Odkaz na přihlášení do databáze naleznete v administraci Endory v sekci Databáze MySQL kliknutím na daný název databáze.
Kontaktujte nás | FAQ
Kde najdu ten daný název databaze nikde to tam nevidím
Přihlašovací údaje a jméno databáze najdete v konfiguračním souboru CMS.
Pravděpodobně jste tam provedl více změn, než popisujete. Režim údržby jsem Vám zrušil a nastavil výchozí stránku index.php.
1. Murphyho zákon:
Děkuji fungujeto jste hodny
Stránky 1