Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chtěl bych nastavit IP serveru "ms7.hicoria.com:27490" na "pvp.mine-world.cz" aby byla i bez portu.
Vše dělám podle návodů a DNS záznam vytvořím ale když dám nový DNS -> Nový záznam -> název: _minecraft._tcp.pvp
Typ: SRV
Obsah: 5 5 27490 pvp.mine-world.cz / zkoušel jsem i 10 27490 pvp.mine-world.cz
time to live: nevím co tam mám dát, nejde mi 1800 píše to že nejméně jde 3600 takže nechávám původní: 43200
A když chci vytvořit tento záznam tak nic, klidnu na to a nic se neděje. Nevím kde dělám chybu a prosím o radu popř. kompletní návod.
Děkuji moc
Tuhle IP zadám: pvp.mine-world.cz a nefunguje
Ale IP: pvp.mine-world.cz:27490 šla, ale já bych chtěl i bez toho portu je-li to možné
Upravil Swoody (2015-07-19 13:16:49)
Děkuji Vám za ochotu a pomoc ale nejde se mi tam připojit, píše mi to:
java.net:ConnectException: Conection refused: no further information:
Vím že to není problém na Vaší straně ale nedokázali by jste mi poradit prosím?
Je možné že váš počítač má ešte nacachovaný ten predošlý záznam ktorý nebol úplne správne.
Záznam som vytváral len podľa návodov na internete ktoré som našiel jak v českom tak anglickom jazyku http://www.digwebinterface.com/?hostnam … er=8.8.4.4
A co mám udělat pro to aby to fungovalo?
Počkať kým váš počítač, respektívne váš poskytovateľ internetu si po skončení času TTL znovu načíta správny záznam z DNS domény. Je možné že záznam nieje 100% správny, čerpal som informácie z internetu, kde nie všade je to poriadne vysvetlené. V niektorých návodoch používajú ešte nejakú subdoménu mc ktorá nieje za pomoci IP nikam smerovaná.
A ten TTL vyprší kdy?
Vše funguje, děkuji moc!
Stránky 1