Nejste přihlášeni
Stránky 1
Potrebujem najst log s chybami PHP, no v predurcenej zlozke nie je, povolene to v administracii endory mam. Pouzivam WordPress. Neviete kde to najdem? Vdaka
Log by měl byt v root/.tmp
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Logy se nově ukládají do /.tmp/(domena)-php_error.log. V administraci byla chyba opravena. Omlouváme se za komplikace.
U Wordpressu bude nejspíš zapnout debug mode https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG, reportování chyb může být Wordpressem implicitně vypnuto.
V /.tmp mám len tieto 2 súbory: http://i.imgur.com/jojwPd9.png (ten priečinok je prázdny). Kde to teda nájdem?
Nahrál jsem na jednu z Vašich domén (nepíši konkrétní, protože nevím, zda ji chcete zveřejnit) php_error.php, který má úmyslně zapsanou chybu. Když danou stránku zobrazíte v prohlížeči, uvidíte, že se chyby zobrazují a také logují do /.tmp/.
Jak jsem psal v předchozím příspěvku, je zapotřebí zapnout ve Wordpressu debug mode, protože wordpress zobrazování a logování chyb jinak blokuje. Žádná z Vašich domén debug mode nemá zapnutý a proto v /.tmp/ žádné logy nejsou. Systém logy vytvoří, až se do nich zapíše první chyba (nyní tam máte jeden error log, který byl vytvořen na základě testovacího souboru).
Bol by nejaký bližší návod ako presne ten debug zapnúť?
Do souboru wp-config.php stačí přidat:
define( 'WP_DEBUG', true );
případně Wordpress má svůj vlastní logovací systém, který lze zapnout přidáním (log se nachází ve složce /wp-content/debug.log) - zapisuje sem ladící informace a pod:
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
Vložit to můžete na konec souboru nebo na druhý řádek (pod <?php). Doporučuji si udělat zálohu tohoto souboru, než provede nějaké změny.
Ak ten súbor vyzerá takto: http://hastebin.com/ohevutolod.php ako by teda mal vyzerať správne nastavený config? Pretože mne to pár vecí na webe rozhádzalo po pridaní tej riadky..
Upravil Smexhy (2015-07-17 12:52:37)
Vložit to můžete například takto:
<?php
define( 'WP_DEBUG', true );
define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
//define('WP_CACHE', true); //Added by WP-Cache Manager
define( 'WPCACHEHOME', '/home/users/smexhy/zdochtest.6f.sk/web/wp-content/plugins/wp-super-cache/' ); //Added by WP-Cache Manager
define('DB_NAME', 'xxxxx');
....
Akonáhle to tak pridám, web sa správa čudne, pár ikoniek je rozhádzaných a pri loade to načíta chybu ktorá do 2 sekúnd zmizne. Konkrétne: "Notice: bbp_setup_current_user bola nazývaná nesprávne. The current user is being initialized without using $wp->init(). Pre viac informácií sa pozrite sa aj na Ladenie WordPress [EN]. (Táto správa bola pridaná vo verzii 2.3.) in /home/users/smexhy/zdochtest.6f.sk/web/wp-includes/functions.php on line 3560" Je to už časť debugu? Uloží sa mi niekde teraz súbor s týmito PHP chybami?
Upravil Smexhy (2015-07-17 17:25:08)
A jakou verzi bbPress používáte?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Poslednú, najnovšiu.
Stránky 1