Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, ode dnes z čista jasna (asi kosmická částice) mi nejde přenos na FTP. Zkoušel jsem pasiv / aktiv, atd. Někde jdou jenom soubory, složky ne. Někde nejde vůbec nic. Na to konto přestali fungovat i aktualizace v systémech wordpress. Někde mi dokonce sám WP vyhodil reqest na přihlášení se na FTP, to jsem ještě neviděl
Hack nepředpokládám ještě cca dva dny dozadu vše OK. tomoviny.cz + subdomény retro a pondeli
Minulý týden jsem pouze smazal starou již neplacenou free doménu tom.cekuj.net. Zmizela jak měla a i tak vše fungovalo.
Díky za nakopnutí, nebo vyřešení chyby.
Tom
zájmy: Music 70's, 80's, 90's / Lenovo Vibe P1 / Android / Web / Net / phpRs / WordPress / Game / Music / Cyklo / Munzee /
web: tomoviny.cz / retro.tomoviny.cz / pondeli.tomoviny.cz
Souhlasím, také mi nefunguje přenos do ftp od včerejška.
Zdravím, mám stejný problém.. Byl bych rád, kdyby to někdo vyřešil
http://www.alteransjka.clanweb.eu/ taky nejde přenos/úprava přes FTP..
Zdravím. Rovněž mám stejný problém. (zofsmost.mzf.cz, strankypavel.mzf.cz) ... Prosím o rychlé vyřešení. Smazal jsem důležitý soubor, bez kterého nelze stránky plnohodnotně zobrazit. Při pokusu nahrát nový, opravený, hlásí FTP chybu přenosu..... a tudíž stránky nejdou.
Problem se resi
Zkuste prosim ted.
Super jede, díky!
Jednalo se o chybu na filesystemu diky ktere neslo zapisovat nove soubory (prepisovat a upravovat stare ano). Bohuzel ji neodchytil monitoring. Omlouvam se za vznikle komplikace
Stránky 1