Nejste přihlášeni
Dobrý den,
již jsem spároval svůj účet s mojeID a přihlásil se, ovšem stále mám tarif Lite. Kdy dojde ke změně?
Děkuji za odpověď.
Název účtu?
Administrátor provede ruční spárování.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Myslíte název mojeID účtu?
Upravil curney (2015-07-04 22:49:30)
Ne mám na mysli název účtu na Endora.cz
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Název účtu je kristin9.
Dobrý den,
stále mi účet nebyl spárován ručně. Děkuji za pokud možno o nejrychlejší vyřízení.
A abych nezakládal zbytečně nové téma - na mé doméně se objevila chyba "ERR_NAME_NOT_RESOLVED" při načítání, zkoušel jsem i měnit adresy DNS serverů, ale nefunguje. Jedná se o doménu outcome.8u.cz.
A abych nezakládal zbytečně nové téma - na mé doméně se objevila chyba "ERR_NAME_NOT_RESOLVED" při načítání, zkoušel jsem i měnit adresy DNS serverů, ale nefunguje. Jedná se o doménu outcome.8u.cz.
Malo by byť opravené.
Ohledně mojeID, bylo by možné poslat název účtu mojeID na info@endora.cz z autorizovaného e-mailu (ten co je veden v administraci účtu). Pokud možno tak prosím přiložte postup, jakým způsobem párování provádíte. Pokud se tam vyskytuje nějaká chyba, přiložte prosím také danou chybu.
Zkoušeli jsme provést párovaní mojeID a proběhlo to v pořádku. Z tohoto důvodu tedy prosím o zaslání výše zmíněných informací, abychom mohli identifikovat problém a vyřešit ho. Děkuji za pochopení.