Nejste přihlášeni
Stránky 1
Tak mi někdo hack stránky: http://www.failgroup.mzf.cz/ a i druhé neaktivní : www.sidus.mzf.cz....tedy celý account, nic s tím nenadělám, do administrace se přes wordpress nedostanu, ani mě nepřihlásí a ten dotyčný tam má ještě odkaz na facebook, kde se tím chlubí, tak co s tím? Jde nějak obnovit záloha a jak se tomu do budoucna bránit? Rady? Nápady? Pomoc?
Dík Vašek
Obnovení je možné přes administrační rozhraní Endora (obnova FTP i databáze).
Pouhé obnovení ale nic nevyřeší, jen zase malinko oddálí problém.
Jak se bránit?
Nepoužívat neoficiální a neověřené pluginy WP, změnit přístupové údaje, ...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Tak jsem obnovil,ovšem nyní nejde přihlášení jako admin,je možný reset hesla ve wordpresu na admina? Tváří se to nyní, že můj majoritní email to nezná, takže zda lze využít email z endory?
Obnovil jste i jen soubory na ftp nebo i databázi? Je možné, že v ní útočník změnil přístupové údaje.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Dal jsem jen přehled domén, zálohy a zálohu která bude smazána 26.6., tedy starší zálohu. Nic více, pokud ještě někde obnovit uživatele a hesla, tak to jsem se poněkud ztratil....Našel jsem návod na vytvoření nového uživatele přes php, ovšem php na stránkách mě odešle do jiné databáze, než té ke stránkám, nebo mi to tak alespon přišlo.....Děkuji za radu co s tím dál
Musíte také "obnovit" databázi.
Databázi příslušící k danému webu si stáhněte ve formě zálohy (Databáze MySQL -> řádek s názvem -> zálohy vyberete datum a Stáhnout), následně se přihlásíte do phpMyAdminu a provedete ruční obnovu databáze ze stažené zálohy.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji, povedlo se....:-)
Stránky 1