Nejste přihlášeni
Dobrý den,
v lednu jsem si založil stránku stankov.cekuj.net a v pohodě jsem jí spravoval přes FTP.
Ted mám stránku buk.cekuj.nej a nefunguje mi to - není chyba v tom že se to z srv9 přemístilo na medvidek?
Vyplňuju:
Hostitel: medvidek.endora.cz
Jméno: bukbuk
Heslo: to co jsem nastavil v FTP účtech.
Předem děkuju za pomoc a rady
Doména buk.cekuj.net je vedena na účtě, který se nachází na serveru medvídek (zde byl účet taktéž založen) a tudíž je pro něj hostitel medvidek.endora.cz. Je zapotřebí vždy uvádět hostitele FTP podle serveru na kterém se účet nachází - systém střídá servery na které jde objednávka nových účtů.
Zadávám medvidek a ono to nefunguje, spíš mi šlo o to, že srv9 mi u stankov.cekuj.net funguje, ale tot mi nefunguje - jestli třeba není chyba v na tom serveru medvidek.endora.cz, když jiný web na jiném serveru mi funguje..
Máte chybně nastavenou cestu v administraci endory v Směřuje do adresáře. První účet jsem Vám opravil, ten pro porovnání jsem ponechal v původním stavu (chybělo Vám na začátku cesty /).
Podívejte se prosím když tak na vzor, který je na stejné stránce /mojedomena.cz/web/img/
V nastavení Total Commanderu (myslím, že to tam je pod pojmem Vzdálený adresář) tuto vlastnost nenastavujte nebo jen na /
Prominte, mě to ale pořád nefunguje
Upravil Buk (2015-06-26 18:51:36)
mozna to bude tim, ze to ma smerovat do adresare /buk.cekuj.net/web a nikoliv do /buk.cekuj.cz/web
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Pravda. Děkuju, to jsem opravil a je to lepší, ale dostanu se tam, že se připojím, ale nezobrazují se mi žádné soubory ani složky...
Už se to rozběhlo, děkuju