#1 2010-09-09 13:45:36

madara
Člen
Registrován: 2010-09-07
Příspěvky: 5

Re: Doména.cz jak na to ?

Ahoj založil jsem si doménu na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dom">www.dom</a><!-- w -->éna.cz a NWM jak ji nasměrovat na endoru ?  sad když jsem si jí normálně přidal do seznamů domén tak pokaždé  když jsem šel  na ten web ( <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.akatsuki.cz">www.akatsuki.cz</a><!-- w --> ) tak mi to tam hodí hosting od ignum sad 
Předem dík za pomoc wink

Offline

#2 2010-09-09 13:50:09

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména.cz jak na to ?

Ignum síce v návodoch nemám ale postup bude rovnaký. Prípadne ak si nevieš dať rady cez ich administráciu tak ich kontaktuj mailom aby ti zmenili NSSET na tvojej doméne a to presne na: NSSID:ENDORA


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2010-09-09 14:05:37

madara
Člen
Registrován: 2010-09-07
Příspěvky: 5

Re: Doména.cz jak na to ?

Tohle mi to tam vyhodi a ja nwm co vyplnit ... sry nejsem žadnej profik ;( [attachment=0:1yzs6giu]<!-- ia0 -->domena.cz.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:1yzs6giu]

Offline

#4 2010-09-09 14:08:57

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: Doména.cz jak na to ?

ty nám ukazuješ screen pro přesměrování domény, to je špatně... musíš si najít sekci, kde můžeš měnit DNS záznamy

Offline

#5 2010-09-09 14:09:04

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména.cz jak na to ?

V ľavo máš v časti Pro odborníky - Správa nameserverů a tam to treba nastaviť podľa návodu čo som v predošlom príspevku napísal naň odkaz.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#6 2010-09-09 14:18:18

madara
Člen
Registrován: 2010-09-07
Příspěvky: 5

Re: Doména.cz jak na to ?

okhele dík už sem to našel jen potřebuju tyto info v provedení endory :

Identifikátor (ID)  :  NSSID:IGNUM
Adresa nameserveru  :  ns2.ignum.cz
Adresa nameserveru  :  ns1.ignum.com
Technický kontakt  :  CID:IGN-C117990-YN5


  maj to začarovaný ... šmejd* big_smile

Offline

#7 2010-09-09 14:21:06

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména.cz jak na to ?

Postačuje keď zadáš identifikátor NSSID:ENDORA a tie adresy nameserverů vymažeš a ten technický kontakt ponechaj tak ako je.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#8 2010-09-09 14:23:33

madara
Člen
Registrován: 2010-09-07
Příspěvky: 5

Re: Doména.cz jak na to ?

oni chtěj i Adresa primárního nameserveru *  neni to to samé ns2.endora.cz ns1.endora.com ?

Offline

#9 2010-09-09 14:24:31

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,873

Re: Doména.cz jak na to ?

Tak tam daj toto:
ns.endora.cz
ns.endoraland.com


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK