Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer, používám redakční systém rapidweaver pro Mac OSX a vše funguje super. Teď jsem začal pro kamaráda dělat webové stránky a založil tento účet, kdyby si našel někoho jiného, tak ať může s účtem manipulovat dle potřeby.
U tohoto účtu ovšem nemohu publikovat skrze redakční systém. Pokud se o to pokouším a mám nastaveného FTP klienta, hlásí mi, že se nemůže připojit a že je přihlášení odmítnuto. (Couldn't upload to your FTP server. Login denied) údaje zadávám přesně dle vašeho návodu a u mého účtu to funguje skvěle. Kde by mohl být zakopaný pes? Děkuji za odpověď.
Michal Mairych
Druhý účet je jirka1982...zde to nefunguje.
FTP klient, nastavení klienta?
Na Vaše FTP se korektně připojím bez problémů.
Můžete také zkusit založit nového uživatele a přihlásit se pomocí něj.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Provedl jsem úpravy u Vašeho účtu. Pokud nebude heslo pro přihlášení fungovat, tak si prosím nastavte ještě jednou heslo pro přihlášení na FTP účty (hesla můžou být stejná jako ta původní).
protokol: FTP
Server: srva0.endora.cz
User Name: jirka1982
Password: 123456
Path: /restauracepodkastany.cz/web
Co mi to napíše?
Couldn't sign in to your FTP server
Your sign-in details are incorrect, please reenter them and try again.
Asi to bude nějaká hloupost, kterou jsem přehlédl....
Děkuji
Nevyplňujte cestu (Path:).
Tu jste si nastavil u Vašeho FTP účtu v administraci Endora a tak se nyní pokoušíte připojit k restauracepodkastany.cz/web/restauracepodkastany.cz/web/ a taková cesta neexistuje.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den,
cestu jsem zrušil. Píše mi to stejné.
Dobrý den,
změnil jsem celé heslo k účtu FTP a program mi hlásí, že připojení a vše se jeví jako validní. Šlo mu o heslo. Nevím, kde byl problém, ale teď to běží. Děkuji Vám za pomoc a rychlé reakce. Přeji vám krásný víkend.
Tak se mi nahrálo přes program asi 20 souborů a zase mi to hlásí to stejné.:/ Login denied...
Pokaždé, když na vašich stránkách změním heslo k FTP, tak mi program při úpravě řekne, že je vše ok. Nahraje mi asi 4 soubory a pak mi to hodí hlášku Login denied. Je možné, že Váš server po chvíli odpoví na nahrávání z Rapidweaveru jako na nějaký útok a zablokuje to? Je to divné. Z účtu Mao mi to jde nahrávat absolutně perfektně a bez problémů.
Změnil jsem server k účtu FTP na sasanka.stable.cz a vše už běží super. Doufám, že to vydrží. Kdyby ne, dám vědět. Děkuji za rady a vaší podporu.
Dobrý den,
opět mám stejný problém avšak na jiném účtě a doméně. Tentokrát je to doména english-day.cz
nastaveno v redakčním systému mám toto:
protokol: FTP
Server: konik.endora.cz
User Name: Mao
Password: bla@bla8012
Path: /english-day/web
Děkuji za odpověď.
Michal Mairych
A stejný problém mám na doméně madcmufik.cz.
Při poblikování dat na server mi to zahlásí:
Couldn't upload to your FTP server: Failure when receiving dat from the peer
Máte tam 1 FTP uživatele mao1 a ten mi funguje. Ale je tam nastaveno omezení na IP adresy, není problém způsobený tím?
Také v logu nevidím vůbec žádný pokus připojit se pod daným uživatelem. Zadáváte ho správně? Není problém na síti (antivir, firewall ...)?
Dobrý den, zadávám vše tak, jak jsem vám uvedl výše. Myslíte, že to omezení na IP adresy mám smazat? Používám OSX systémy. Spravuji několik domén a na endoře mě to trochu občas zlobí. Předtím mě zlobila restauracepodkastany.cz a teď pro změnu madcmufik.cz a english-day.cz. Vždy je to stejné.
Dobrý den. Provedl jsem úpravy na ftp účtech u endory a nastavil znovu klienty u sebe. Starý ftp na endoře jsem smazal. Vše zatím funguje. Děkuji za pomoc a rychlou odpověď.
Přeji vám krásný den.
Michal
Dobrý den,
u svého klienta jsem tu cestu zrušil. Mám cestu nastavenou na účtu na endoře a funguje to. Vše je aktualizované a web běží jak má.
Stránky 1