#1 2015-05-27 14:36:19

easymon
Endora uživatel

wordpres xml import dat a prace s nima

Dobrý den,

bohužel jsem bezradný a to je důvod proč se obracím na podporu. Nejprve bych asi naznačil co potřebuji vyřešit a pak k jednotlivému problému.
Pracuji na výstavbě webu: www.money-make-online.com
Chtěl bych mít sekci (asi tabulku vloženou ve stránce), kde budu z nějakého zdroje importovat xml soubor s daty. Jako příklad použiju: http://xml.betclick.com/odds_en.xml
Po importu bych chtěl ze souborem pracovat. Dát do struktury tabulky, designovat tabulku apod. Zvolit výběrové kritérium (například vybrat kurzy jen pro fotbal, apod).
Jak tento problém vyřešit?
Plugin do wordpressu- NE - prošel jsem všechny pluginy a pouze jeden umí to co potřebuji (job import, import dat z url, nastavení podmínky výběru), ale bohužel je placený … cca 149 dolarů
Napadlo mě: cron ulohou v endoře dostavat data na server, ale pak co s tím (bohužel nevím jak to napsat v php)? Nebo existuje nějaký jednodušší způsob jak tento problém řešit. Nejideálnější by bylo to mít všechno v jednom kodu a ted at se spouští.

V případě, kdyby nikdo nebyl schopný mi poradit co s tím, tak bych poprosil někoho z Endory aby mi poradil jak nastavit crone ulohu, tak aby fungovalo pravidelné načítaní dat z jiných online externích zdroju.

Velice moc děkuji.

Pavel

Upravil easymon (2015-05-27 15:33:38)

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK