Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj nějaou dobu jsem tu nebyl, tak mám problén s připojením na FTP
píše mi to:
Docasne pozastaveno. Prosim pouzijte spravce souboru v administraci Endora.cz (http://webadmin.endora.cz)
Co stim?,Jak to znovu aktualizovat?. Díky
V net2ftp byla bezpečnostní chyba, proto je momentálně nedostupný. Takže buď použijte správce souborů nebo FTP klienta.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
A Bude někdy chyba opravena a nebo ne?
V budoucnu určitě bude, ale zatím můžete používat správce souborů nebo FTP klienta.
Kontaktujte nás | FAQ
To se zatím nevím. Řešením je prozatím používat správce souborů a nebo FTP klienta.
Kontaktujte nás | FAQ
Funguje niekomu netftp? Písali pred dvoma rokmi ešte že na tom pracujú, a mne nejde.
no, mám to a ajtak mi nejde funguje fillezilla, ale keď som na tablete tak to net2ftp by som ocenil (webadmin mi na každom androidovom zariadení nazoomuje, na ftp od crew {herný hosting} mi pripojenie cez net2ftp ide normálne).
Trocha nechápem dá sa to nejak nastaviť?
Áno, vo webadmin.endora.cz v časti FTP je možné povoliť prístup zo zahraničných IP (tj IP mimo ČR a SR). Namiesto IP je možné zadať znak hviezdičky kde povolíte všetky IP adresy - Upozorňujem: jedná sa o bezpečnostné riziko, pri úniku hesla do vášho FTP sa vám k údajom dostane ktokoľvek kto bude prihlasovacie údaje poznať.
Ďakujem, už to funguje
Stránky 1