Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer všem,
mám problém s patou od endory, přestože používám i tag ENDORA k umístění paty na konci stránky (tag funguje), pata se mi zobrazuje samovolně na každé stránce jednotlivé galerie, když jí listuji.
Pro pochopení se podívejte na: zsradejov.4fan.cz, dejte Rubriku Galerie fotek a obrázků, zvolte si nějakou a klikejte na jednotlivé stránky, pokaždé se objeví nová lišta (takže jich je třeba 5 pod sebou najednou...)
Dělám web ve wordpressu, používám ale nextgen gallery, která je všeobecně nejznámější, takže pochybuji, že by byl problém tam.
Děkuji za jakoukoliv pomoc,
Tomáš Orlík
Problém je v galérií, že dočítava stránky pomocou ajaxu a tým že načíta nový obsah tak je tam automaticky dopísaná aj reklama. To máš to samé ako keby použiješ iframe na stránke, tak v každom sa ti zobrazí reklama lebo sa jedná o znovunačítanie obsahu kde sa dopisuje reklama. Prípadne ak vieš s kade to presne dočítava tak ju skús zamaskovať, ale nezabudni že 1 krát na stránke reklama musí byť
Děkuju za objasnění, určitě pomohlo... Nedá se to ale nast
avit tak, aby se ta pata zobrazovala jen tam, kde chci, aby se zobrazovala, proč se musí sama pořád loadovat? A nebo nedá se nějak pomocí css skrýt ta pata a pomocí tagu Endora ji nechat jednou zobrazit?
Nejsem zas až tak zběhlý v tvorbě webu, snad bych to dal, kdyby mi někdo aspon přibližně řekl, jestli to mám řešit přes css styly, nebo přímo někde v phpčku té galerie apod.
Díky za jakékoliv podněty
Ja by som to riešil priamo cez php tej galérie a hľadal súbor ktorý vnútorne dočítava pri preklikoch medzi stránkami. Prípadne môžeš všetky obrázky načítať na jedenkrát ako si to urobil a tým sa vyhneš dočítavaniu a viacnásobnému zobrazeniu reklamy. Teraz už len tú reklamu dole na stránke zvýrazniť, lebo je zelená na zelenom podklade a je nečitateľná
Stránky 1