Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
Chci se zeptat když nahodím jeden Script tak mi to vyhodi tuto chybu mohli by ste to opravit?
Error - max_execution_time not set.<br /> Please set it manually to 0, in php.ini for full functionality.
vypdá to na chybu serveru, prozatím si do souboru .htaccess vlož toto:
php_value max_execution_time 60
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Udělal sem to ale pořád to nejde
Zaujímavé, lebo zo strany serveru to vyzerá byť ok, viď http://srv20.endora.cz/phpinfo.php kde max_execution_time je nastavený na 20 sekúnd. Zrejme ten tvoj CMS požaduje vyšší čas a preto vypisuje danú chybu. Žiaľ viac ako 20 sekúnd nieje možné povoliť, aby sa nepreťažoval server dlho trvajúcimi skriptami.
Pořád mi to nejde mohli by ste mi aspon pomoct?
To Joujou26: Bylo by vhodné vytvořit si v popise adresu na web, kde funguješ, resp. kde máš ten problém :-) anebo uvést do názvu vlákna, když jej zakládáš ;-)
Nejen že podpoře to usnadní hledání webu, ale i bude jasné, o koho jde ;-)
Marty9xxxx
Člověk s neobyčejnou trpělivostí
http://martysweb.4fan.cz
na serveru je to nastavene v poradku viz phpinfo
chyba bude v danem redakcnim systemu
Dobrý den,
mám obdobný problém - když si chci v Drupalu pozapínat více modulů najednou (zapnutí se pak ukládá), vyhodí mi to hlášku "Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/stankovs/stankovsko.cz/web/includes/file.inc on line 922".
Těch 20 sekund je opravdu tak tak.... Alespoň 30 by bylo lepší, ale když to nejde, nejde to. Za ty prachy :-) si to klidně pozapínám jeden po druhém :-)
Pomůže zapínání modulů postupně
ano, v Drupalu to musíš zapínat postupně, nebo zakoupit PLUS
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
PLUS program jsem si připlatil hned, ale předpokládám, že to v tomto případě nehraje roli. Řešil jsem to hlavně v souvislosti s novou instalací drupalu, protože jsem nahrával poměrně hodně modulů ze zálohy svého webu a pak jsem jich tedy musel taky hodně zapnout. Teď už je to OK. Mimochodem, odzkoušené mám zapnutí cca 2 náročnějších a 3-4 méně náročných modulů najednou, aniž by to spadlo. Těch 30 minut, které jsem tomu věnoval navíc, nebylo zas tak hrozných.
Stránky 1