Nejste přihlášeni
Dobrý den,
hned na začátek bych rád zdělil, že nejsem žádný extra pokročilý uživatel těchto věcí.
O problému: Udělal jsem si webové stránky www.dayz-sa.4fan.cz začal sem na nich pracovat, až jsem došel do fáze kdy mi vyhovovaly tak jsem si koupil doménu u wedos přesměroval na endoru vytvořil si stránky www.dayzsa.cz následně jsem chtěl vzhled a všechno co bylo na původní stránce 3 řádu dayz-sa.4fan.cz přenést na stránky dayzsa.cz tak jsem v nabídce endora dal zkopírovat stránku dayz-sa.4fan.cz do těch dayzsa.cz vše bylo OK vzhled parametry vše pasovalo, ale nějak mi neskočily registrace tudiž uživatelé.... když se přihlásím a kliknu třeba na administrační sekce nebo kdekoliv tak mě to jakoby vyhodí z logu tak že mě to odhlásí. Nevím proč i když vytvořím nového uživatele... je vidět že se regl, ale když se přihlásím a klikknu kdekoliv jinde tak mě to zase odhlásí já tudiž nemohu spravovat web a ten teď stojí díky za rady. Snad to někdo pochopil
Starý problém. Mnohokráte řešeno zde i na fóru podpory CMS.
Máte správně nastavené cesty siteurl a site_host v databázi?
http://www.phpfusion.cz/forum/viewthrea … post_22017
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji za odpověď koukal jsem se na to a siteurl mám nastaveny dobře, ale site_host neumím v databázi najít. Kde je problém ? Popřípadě bych poprosil podrobnější návod kde přímo hledat. Jinak se omlouvám za zdržení.
oboji je v tabulce prefix_settings
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP