Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý večer,
Měl jsem u domény http://klece-voliery.4fan.cz/ překročený limit u databáze joom150912759047 . Promazal jsem tabulku jom_session tuším a teď mi to při pokusu o přístup na stránku háže chybu: Database connection error (2): Could not connect to MySQL. Řešení jsem hledal, ale jednak nevím, kde najdu heslo pro přístup k databázi, druhak už jsem zapomněl, jak se připojit k FTP. Byl by někdo tak hodný a spravil mi to? Doufám tedy, že jsem nesmazal nic podstatného a že stránky půjdou. Díky,
Petr.
To bych hrozně rád a jak už jsem psal, řešení jsem i našel, ale nevím, jak se přihlásit na fpt a neznám to heslo...
Jak již bylo uvedeno výše, použijte správce souborů, který je dostupný přímo v administraci.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Změny se neukládají
Ak zmena nejde, je možné že súbor má pozmenené atribúty aby nemohol byť prepísaný. Môžete samozrejme s tohoto súboru skopírovať heslo a nastaviť ho v časti databázy u daného užívateľa kde ste ho pred tým zmenili na iný.
FTP údaje si môžete kedykoľvek spravovať v časti FTP - napríklad i zmeniť heslo ak si ho už nepamätáte.
Aha, děkuji mnohokrát, opraveno....
Stránky 1